miran napisal/-a:Malo za gušt.
Miran, kako pa se novi LR obnese v pesku? Če ga recimo primerjaš s LC?
LP M
miran napisal/-a:Malo za gušt.

Saj veš da nas je tu nekaj bolj tehničnih tipov, nekateri smo zapovrh še radovedni ...
Aleksander napisal/-a:Spuzvica, jaz, sstusek, hribovc se zaenkrat tipamo. Mogoče bi enkrat po novem letu šli na pijačo da se spoznamo, vidimo želje. Zelo koristno bi bilo imeti s seboj žene. Ko se one spoznajo, jim bo marsikateri strah in nelagodje pred neznanim minil.
gregor napisal/-a:Čakej Miran, nov avto se je pokvaril? ......

spuzvica napisal/-a:Aleksander, tole sploh ni neumna ideja. Vsem nam bo lazje (in bolje bomo jedli) ce bodo zene onboardPa ce se mal zmislimo, da je Tunizija proizvajalka vsega nakita za Tiffany haha
Morda kak 4.1. zvecer?
miran napisal/-a:gregor napisal/-a:Čakej Miran, nov avto se je pokvaril? ......
Ja, drži. In v moji neizmerni naivnosti sem pričakoval, da bodo prileteli razvojniki od LRja in pobrali polomljen del, da vidijo kaj za vraga je šlo v 3 k. In kaj takega v bodoče preprečijo.
Niti slučajno. Zaenkrat.
No ja, zaenkrat še rešujem (upam) zadevo z LRjem in je (še) ne bi pogreval v javnosti. Pa tudi to temo spet smetimo.
A napotek za vse, ki se odpravljate v pesek in nimate ravno nekih starodobnih "traktorjev" brez turbin, ki požrejo vse: tokrat je bil pesek res suh in zelo droben. Bolj kot moka. In te moke običajni filtri zraka ne zaustavijo!!! In pride v motor in verjetno naredi kaj škode. Šnorkel brez ciklona ali drugega načina finega filtriranja vstopnega zraka NE pomaga.
Toliko zaenkrat.
Želim pa srečno in veselo peskovanje vsem popotnikom (z ženami ali brez) v letu 2024!
Miran

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost