Citroenar

Kratka samopredstavitev članov foruma. Kaj delamo, s čim se vozimo, od česa živimo, kaj znamo in česar ne, od kod smo....
citroen
Prispevkov: 1
Pridružen: Pe Feb 10, 2012 12:29 pm

Citroenar

OdgovorNapisal/-a citroen » Sr Mar 07, 2012 7:48 pm

Vedno sem se navduševal nad off rodam žal kaj več od tega v življenju nisme uspel. Se pa tako kot ustvarjalci tega foruma trudim s svojim citroen portalom. Upam da sedaj ko smo forumi ze nekaj arhaičnega in nismo socialna omržja da bodo adminstratorji pustili to kar delam v prostem času.

Vabljeni vsi na ogled virtualne garaže slovenskih Citroenov 2cv.
http://www.2cv.si/
Stran namenjena lastnikom, imetnikom, voznikom, ljubiteljem vozil Citroen 2cv. V Sloveniji znan tudi pod imenom spaček. Seveda jim lastniki dodajamo tudi druga imena in izvedbe. Torej tu bomo objavil vse prispele opise in slike Citroen Serije A (2CV-Spaček , Diana-Dyana, AMI od 6 do 8, Mehari, vse kit izvedbe in domače izgradnje -tudi traktorje na tej osnovi. )
http://www.2cv.si/
Hvala vsem za prispevke, seveda lahko tisti, ki ste bolj vešči v pošiljanju emailov pomagate prezaposlenim lastnikom Citroenvo, ki ob vsem tem večinoma nimajo časa napisati par vrstic in jih poslati na naslov strani. Ravno tako ni potrebno, da je vozilo že dokončno izdelano lahko ga zapeljete v garažo kljub temu da čaka nekje na prenovo. Tud ve pokojen avtomobile lahko s sliko podatki na tej strani predstavite posthumno in bodo tako ostali vsem v trajni spomin.
Vsi ostali pa lahko vozila pokomentirate.
Že deset let z vami je stran v sedanjem obsegu in obliki Citroen Bilten http://www.citroenbilten.com/
Nova stran, ki šele nastaja je stran o citroen srečanjih http://www.2cvmeetig.com/

Vrni se na “Povejmo kaj o sebi”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta