barvar

Kratka samopredstavitev članov foruma. Kaj delamo, s čim se vozimo, od česa živimo, kaj znamo in česar ne, od kod smo....
barvar
Prispevkov: 8
Pridružen: Sr Jan 02, 2013 9:07 pm

barvar

OdgovorNapisal/-a barvar » So Jan 05, 2013 2:29 am

Verjetno je zanimivo le tisto kar se nanaša na offroad in v to smer se bom tudi predstavil.Sem eden od šestih ustanoviteljev Jeep cluba Ljubljana ki je bil ustanovljen kot drugi offroad club v Slo. Prvi je bil primorski jeep club in je tudi prvi priredil tekmovanje v 4x4 vožnji. Odmevnejši tak dogodek je bil Padež pa potem mednarodni 4x4 rali Sava. Takrat smo bili s svojimi originali iz druge svetovne vojne nepremagljivi, izstopala pa je posadka Repovž, Skerl in kot starosta še Hribar janez in pa Šterman Miran. Bili so lepi časi in takrat se je resnično dogajalo. Merilo je bilo to, da se tekratni relli vozniki, ki so se resnično ukvarjali z tem športom z osebnimi vozili nikakor niso mogli uvrščati med prvake vožnje 4x4 vozil in so se klavrno vozili nekje v zlati sredini pa čeprav so si svoje terence pripravljali v znanih garažah kot je bila Jordanova. Z predelavo in izboljšavami pa se takrat pravzaprav niti nismo preveč ukvarjali saj so bili Fordi in Willusi popolnoma dovol konkurenčni takšni kot jih je naredila vojska USA.
Sedaj se vozim poleg osebnega vozilca seveda tudi z Vitaro Sidekik saj sem svojega Jeepa Cherokee postavil na bok in to pri 15 km na uro. No ko bom velik bom zopet na Jeepu do takrat pa viva la Japonar. Tako toliko o meni, če pa bi kdo rad izvedel še kaj več pa naj vpraša.

Uporabniški avatar
GPW1942
Prispevkov: 417
Pridružen: Po Jan 02, 2006 7:52 pm
Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a GPW1942 » To Jan 08, 2013 8:55 pm

Pozdravljen!

midva se pa verjetno poznava :wink: !

LP, andrej lukanović
American Jeep-In War and Peace


Vrni se na “Povejmo kaj o sebi”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti