Jeep wj Long Arm

Vse v zvezi z offroadom
jaz30

Jeep wj Long Arm

OdgovorNapisal/-a jaz30 » Ne Jun 25, 2023 4:15 pm

Zdravo,

Zanima me če se najde kdo tu gor da bi izdelal(homemade Long Arm ) in seveda tudi zmontiral na samo vozilo.

Za več informacij privat

Hvala lp

jaz30

Re: Jeep wj Long Arm

OdgovorNapisal/-a jaz30 » Po Jun 26, 2023 6:05 am

jaz30 napisal/-a:Zdravo,

Zanima me če se najde kdo tu gor ki bi izdelal(homemade Long Arm ) in seveda tudi zmontiral na samo vozilo.

Potrebujem za vozilo Jeep wj

Za več informacij privat

Hvala lp

BENTSCH

OdgovorNapisal/-a BENTSCH » Če Mar 14, 2024 10:09 pm

torej... ze od starta napisem da tega nisem (in ne bom) delal, ampak se mi zdi precej vprasljivo glede varnosti.
ce pustimo to da tehnicnega definitivno ne naredis ko izvejo da si nekaj kriticnega sam izdelal, bos imel ogromne frke ce se znajdes v kaksni prometni nesreci. je pa cisto mogoce da ti na tehnicnem pac ne ugotovijo da je to neki diy in naredis tehnicnga.

ce imas namen vozilo uporabljat na cesti tega definitivno nebi naredu. ce imas to za zabavo v hosti, bi me zelo zanimal postopek ki ga bos uporabil, in bi prosil za kaksen link do dokumentacije o tem kako ti gre.

lahko pa pogledas ce bi to kaksen servis/monter ugradil.
vprasaj mamut offroad ce delajo kaj takega.

Uporabniški avatar
rx
Kraj: Texas

OdgovorNapisal/-a rx » To Mar 19, 2024 4:20 pm

evoti 4.7 wj z 4link zadaj in long arm spredaj. avto se z long armom pelje 100x boljše kakor z originalnimi rokami, prednosti in slabosti triangulated 4 linka pa si poglejte na youtubu. na tehničnem še ne vejo kako izgleda jeep od spodej v originalu kaj šele, da je to predelano.

Slika

Slika

Slika
Don Felipe > Google :D

Vrni se na “Offroad - splošno”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost