Ti ga moraš tako ali tako pohvaliti. Saj ima v bistvu enak rodovnik kot Jeep: narejen je bil po volji ameriške vojske. Če kritiziraš Hummerja, pljuvaš po starših od Jeepa
LP Miran
PS: LCjka mi vzame samo ene 10 kg
Anonymous napisal/-a:DRAGI NEBIVEDU,NE HVALI VIATORJA VEKTORJA,KER NIMAJO POJMA.PRI HAMERJU ŠE ZAVORNIH PLOSČIC NE ZNAJO ZAMENJATI KAJ SELE OSTALO.PLOŠCICE OBRNEJO TAKO,DA JE KOVINA NA KOVINO. RAZSTAVIJO DOBER RAZDELILNI MENJALNIK PA GA DOBIŠ NAZAJ V ŠKATLI RAZSTAVLJENEGA V PRAFAKTORJE.SELE POL SI ŠTIRI MESECE BREZ VOZILA.
CE IMATE MOZNOST SE PELJATI Z NJIM ALI DA GA VOZITE VI POIZKUSITE,BOSTE MORDA SPREMENILI MNENJE.
Nebivedu napisal/-a:Anonymous napisal/-a:DRAGI NEBIVEDU,NE HVALI VIATORJA VEKTORJA,KER NIMAJO POJMA.PRI HAMERJU ŠE ZAVORNIH PLOSČIC NE ZNAJO ZAMENJATI KAJ SELE OSTALO.PLOŠCICE OBRNEJO TAKO,DA JE KOVINA NA KOVINO. RAZSTAVIJO DOBER RAZDELILNI MENJALNIK PA GA DOBIŠ NAZAJ V ŠKATLI RAZSTAVLJENEGA V PRAFAKTORJE.SELE POL SI ŠTIRI MESECE BREZ VOZILA.
CE IMATE MOZNOST SE PELJATI Z NJIM ALI DA GA VOZITE VI POIZKUSITE,BOSTE MORDA SPREMENILI MNENJE.
1. Mogoče bi se pa lahko podpisal!!!
2. Ne hvalim viator vektroja - samo povedal sem kaj mi je kolega mehanik od tam povedal.
3. Tak avto v sloveniji je samo za tiste z malim tičem in z nič samozavesti ter polno denarnico denarja. Po gozdu če ni vsaj 2,5 metra široke poti se ne moreš vozit z njim, po blatu je pretežak, dolgo časa z njim tut ne smeš voziti v strm klanec(navodila - mašina ostane brez olja), po bočnem naklonu se res nagne zelo, ker je dost širok in ga to rešuje, vendar je spet omejitev pri vožnji (mašina ostane brez olje) po cesti pa pije skor 5X tok kot moj avto. Na konc ga pa na terenu en Jimny v skoraj vsem premaga in ki stane samo 1/4 cene humerja ali pa še manj(Samo nisem mislil nič žalit tvojega avteka).
4. Za ta denar kot ga zmečeš za humerja in njegovo vzdrževanje si kupiš vikend pa še za Jimny-ja in potovanje z njim v afriko ti ostane.
LP
Nebivedu
P.S. To je samo moje mnenje o hummerju, tko da se ne preveč razburjat.
Ne gre za to da bi preprečil da se vojaki vozijo z njimi(čeprav bi blo bl pametno - ker ta jajca kupujejo z našim denarjem),
Poleg tega dajejo našim vrlim tabornikom lažno upanje da so ti avti oklepni - niso in nikol niso bli. Za vožnjo po tistem terenu bi bile tamove 110 ali 150 čist uredu, pa še več opreme naenkrat peljejo in več vojakov gre notri - pa če smo že na tem - v Ravnah na koroškem jih vse lahko zaščitijo, da bodo oklepni - sej tam znajo to delat - s tem bi dal pa našim ljudem za zaslužit in nebi neke ameriške navlake, ki pri nas ni uporabna, uvažal za 10X višjo ceno. Ravno tako bi lahko v vseh teh naših tovarnah naredil enga dobrega terenca in bi ga uporabljal naši taborniki. Imamo znanje in imamo kapacitete, pa še ljudi bi zaposlil - če bi bil pa vsaj pol tok dober koker so bili včasih pinci pa še poceni bi pa pol evrope kupovalo od nas.
Anonymous napisal/-a:Tomy ti si car vsaka ČAST! Ti imaš res jajca ne pa budale, kot je Miran, ki ne vem komu rit rad liže,ker za kaj drugega verjetno ni sposoben!
On sigurno nima jajc za it v boj za svojo domovino!
Tomy ti si car vsaka ČAST! Ti imaš res jajca ne pa budale, kot je Miran, ki ne vem komu rit rad liže,ker za kaj drugega verjetno ni sposoben!
On sigurno nima jajc za it v boj za svojo domovino!
Filko napisal/-a:Poraba 16-26 litrov (6,5 D motor) P.S. se pravi da kuri subaru od nebivedu-ja 3,2 - 5,2 litrov (5x manjša poraba)
Kot pravi Nebivedu je največji problem hummerja zadnji diferencijal, ki je zelo nizko. No to zelo nizko je glih 50 cm (izmerjeno) To ima velika večina avtov že zadnjo šipo-Dejte se mal prepričat preden govorite bedarije, poleg tega je komplet podvozje zaščiteno z kovinsko plato in cevno kletko.
LP
gregor napisal/-a:miran napisal/-a:Enak problem imajo tudi Briggs & Stratton motorji od kosilnic (pa drugi verjetno tudi) - B&S mi je zanesljivo zato zaribal![]()
LP Miran
A je res treba s čist vsako stvarjo rinit v neke brege?
p.s. Kaj praviš na idejo, da bi 3ns implementirali v parlament?

ludwig napisal/-a:Ob prebiranju tele teme o Hummerjih dobim takle občutek:
S Hummerji je podobno kot s toyotami. Vsi bi ga imeli, ker pa smo prekratki s špago pač pljuvamo po njem in na tak način iščemo vzroke zakaj ga nimamo. Če bi bili hummerji po 100.000 sit bi ga vsak imel doma ! ! !
Sej poznate reklamo: Jaz sem čist navadna tuna, rad bi bil pa Calvo...in če ne moreš biti Calvo, lahko vsaj vpiješ kako je Calvo zanič...
V BTC-ju sem zadnjič od blizu gledal H2 in ko je prišel lastnik in se odpeljal, bi se najrajši peljal za nijim, da bi ga lahko še malo gledal in poslušal....kako gre pa avto po terenu in kaj najprej nasede me pa absolutno ne zanima, ker je avto itak prelep za na teren...
Jaz bi zapel za njega prikolico in na prikolico Maroltovega Jeepa, pa na dirko.... American dream...
LP Ludwig

Filko napisal/-a:Diferencial je še zmeri pol metra od podna, tako da na tistemu terenu k ga zlomiš pri hummerju, ti pri vseh ostalih avtih odleti cela zadnja prema, pa še pol zadnjega konca zraven, kot sm že rekel, nekateri pač nimajo občutka.
Za serijskega wranglerja z 33 gumami so tudi vsi govorili da ni za teren, ker je iz "putra" da so polosovine totalno zanič, dokler nisma bla z Andrejem državna prvaka v hardu, brez kakršnih koli lomov na avtu v celi sezoni. Ampak za to je treba glavo met, če pa v vojski polomijo vse, pa mogoče ni kriv hummer, sej nekateri tut pri streljanju nič ne zadenejo v tarčo, pa ni za to kriva pištola.
Ludwig čestitam za komentar o calvotu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta