P: Daihatsu Feroza EL-II ORANŽNA

Xroad
Kraj: Ljubljana-Kum

Feroza

OdgovorNapisal/-a Xroad » Če Avg 23, 2012 9:00 am

Zdravo
Hja, če je pa avto tak (pardon, ciza), ki povzroča toliko pozornosti in vse spremljajoče teme. haha.

Sven, na avtu sta oba vitla iz vaše ponudbe (vsaj na zadnjem je bila vaša nalepka) in ni bilo malo dela, da sem jih kompletno obnovil (razstavil, speskal, dvakrat barval, nova mast s teflonom, novi ležaji... obnovil nosilce krtačk in podobno... še ročko za vklop protega teka na prvem vitlu sem morav nazaj navariti, ker ga je tisti kljukec, ki ga je montiral enostavno odžagal... groza. ).
Sem si ogledal vašo spletno stran in kar nekaj zanimivih izdelkov sem našel. Po koliko so kaj off-road dvigalke, ki bi bila primerna za Ferozo?

Lep pozdrav
Bojan

Uporabniški avatar
Sven
Kraj: wajdušna
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Sven » Če Avg 23, 2012 10:18 pm

Imaš PS.
TUDI NA FB>>>KLIK

dodd

OdgovorNapisal/-a dodd » So Avg 25, 2012 11:40 am

dodd napisal/-a: Še dober mesec in :nazdravljamo:

Lp, Tom

Še mesec in se vrnem v domovino, ......zato bo takrat nazdravje.Nič slabega nočem tvojemu avtu :-). Želim dobro prodajo

LP, Tom
ALIENA NE CURES.

Xroad

Vitara

OdgovorNapisal/-a Xroad » So Avg 25, 2012 10:36 pm

Zdravo vsem
Glede na to, da poznam uvoznika za Daihatsu Slovenija g.Darkota in ko sem mu pokazal avto, ga je zelo pohvalil. Ne bom govoril kaj je rekel o njemu, da ne bo preveč samohvale, a po njegovem nasvetu sem sploh v prvo se odločil za to znamko in model.
OLD SCHOOL je pač zakon in glede na to, da se Daihatsu naslednje leto umika iz Evrope, ker je enostavno predrag, bo delal le še za svoj trg in vse male avtomobile za Toyoto. To delajo že nekaj časa, zato pa so majhne Toyote tako kvalitetne. A malo ljudi to ve.
Tako kot se ne ve, da Yamaha dela avtomobilske motorje V8, ki jih vgrajujejo v Volvo in še kam drugam... pa filtre za vodo, pa robote za sestavo čipov, pa električne invalidske vozičke in še marsikaj drugega (videl na lastne oči na Japonskem v Yamaha muzeju)...

Lep pozdrav vsem
Bojan

Uporabniški avatar
pajk
Kraj: Šk. loka

Re: Vitara

OdgovorNapisal/-a pajk » So Avg 25, 2012 11:46 pm

Xroad napisal/-a:... bo delal le še za svoj trg in vse male avtomobile za Toyoto. To delajo že nekaj časa, zato pa so majhne Toyote tako kvalitetne. A malo ljudi to ve.

http://www.toyota-europe.com/about/news ... ement.tmex
fail :shit_happens:

Xroad napisal/-a:OLD SCHOOL je pač zakon
::masuje:

Xroad

Feroza

OdgovorNapisal/-a Xroad » Ne Avg 26, 2012 12:17 am

Zdravo pajk
Imaš prav, pedalo pri Toyoti se lahko zašteka... napaka dobavitelja... malenkost v primerjavi z ostalim kar se dogaja... ker sem osebno delal v Fiatu (Torino, Mirafiori), ko je prišel vem prvi Punto... katastrofa, koliko jih je šlo direktno iz linije do mehanikov predno so ga dali iz tovarne... to je tako kot da si mesar pa svojih hrenovk ne ješ... že veš zakaj.

Drugo: povej mi kateri od današnjih terencov je primeren za off.road tekmovanje? Pred 15 leti jih je bilo vsaj 10-12, danes pa eden, dva .. trije..?

Šasija je zakon!!! vse ostalo so šminke za parkiranje na ne spluženem parkirišču pred blokom. Pa še tam nasedejo ko bajs na babo.
LP
B.

Vrni se na “Offroad tržnica”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov