P: zaščite luči defender
P: zaščite luči defender
Prodam zaščitne mrežice za luči Defender prednje in zadnje komplet s tem da je zadaj levo lestev
tako da je to zraven so pa potrebne peskanja in štrihanja Cena je 500€
Re: zaščite luči defender
barbon napisal/-a:Prodam zaščitne mrežice za luči Defender prednje in zadnje komplet s tem da je zadaj levo lestevtako da je to zraven so pa potrebne peskanja in štrihanja Cena je 500€
Ponovi vajo.
prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj
matkurjo so deli za defa dragi.........pa ravno včeraj smo se pogovarjali in bo koki doniral pičpokiju za overland 2013 bullbar, odbijače, nosilec vitla, rocksliderje in eno špero. In to za rundo
No zdaj ko vidim koliko so že mrežice za luči, ne bo šlo....
Pokec, žal..........zdaj bo mal dražji.
Za dve runde boš dal, če ne te koj mandi gleda
Ste pa smešni to je tok kot pri gumah lohk maš kitajske po 50€ al pa michelinke po 200€ Tako je pa s tem je narejeno po meri in cena je taka oz se da še mal poglihat. Je pa bolj robustno narejeno kot pa Italjanske ali pa neka notranja lojtra za v kurnik.
govoril sem HOWGH
In če kdo misli kupit naj da piše drugače pa greste lahko mal v naravo dokler je še dan in ne mi dvigat
pritska z bolnimi replayi 
govoril sem HOWGH
In če kdo misli kupit naj da piše drugače pa greste lahko mal v naravo dokler je še dan in ne mi dvigat
pritska z bolnimi replayi 
barbon napisal/-a:Ste pa smešni to je tok kot pri gumah lohk maš kitajske po 50€ al pa michelinke po 200€ Tako je pa s tem je narejeno po meri in cena je taka oz se da še mal poglihat. Je pa bolj robustno narejeno kot pa Italjanske ali pa neka notranja lojtra za v kurnik.
govoril sem HOWGH![]()
In če kdo misli kupit naj da piše drugače pa greste lahko mal v naravo dokler je še dan in ne mi dvigatpritska z bolnimi replayi
no comentAVTOVLEKA 051 800 777 I have the body of a God. But it sucks cause it´s Buddha AVTOVLEKA 051 800 777
barbon napisal/-a:Ste pa smešni to je tok kot pri gumah lohk maš kitajske po 50€ al pa michelinke po 200€ :
ali pa isto stvar za 150€ novo in ne rabiš peskat in barvat.
"Kitajsko" iz UK....
http://www.firstfour.co.uk/shadow-defen ... 499304.php
http://www.firstfour.co.uk/defender-lam ... 663452.php
Saj je vse v redu, sam ceno pa le primerno imej....
Re: zaščite luči defender
barbon napisal/-a:Prodam zaščitne mrežice za luči Defender prednje in zadnje komplet s tem da je zadaj levo lestevtako da je to zraven so pa potrebne peskanja in štrihanja Cena je 500€
a menjaš za avtoradio, najnovejši, zelo redek, litmitiran model?
dodam še dodatni zvočnik!
jaz bi bil takoj za gšeft
And on the 8th day God created Land Rover
Božjo mili mater da s stola padeš....
Kompadre sedi s v kot pa tuhtaj o čevapih! Boš ljudi smejal tako da jih vse boli...
Te bo že izučilo.
Alien, grem danes plačo vzdignit da bom imel za rundo.
A prenočišče bo tud?i da ne bom jaz ob kokti?
Kompadre sedi s v kot pa tuhtaj o čevapih! Boš ljudi smejal tako da jih vse boli...
Te bo že izučilo.
Alien, grem danes plačo vzdignit da bom imel za rundo.
A prenočišče bo tud?i da ne bom jaz ob kokti?
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
Jaz sredi gozda, lačen kot volk, dobim tole fotko in letim na malico... imeli pa samo pohan sir... Aj kako sem bil jezen 
Land Rovers are like women:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov
mogoč je mišljeno, da je to vse zraven defenderja