Kupim 4 gume za PUCH-a
Kupim 4 gume za PUCH-a
Pozdravljeni,
Rabim 4 gume, nove ali malo rabljena za PUCH-a po seveda čim bolj ugodni ceni.
Hvala in LP
Sašo
Rabim 4 gume, nove ali malo rabljena za PUCH-a po seveda čim bolj ugodni ceni.
Hvala in LP
Sašo
Dimenzije? Za katero podlago? Kontakt? Še tole napiši, pa ti bo lahko več ljudi pomagalo.
LP
LP
TUDI NA FB>>>KLIK
Saso napisal/-a:Gume so dimenzije 205 R 16, višina????
Če je na gumi oznaka brez višine, pomeni, da je višina 80.
LP
TUDI NA FB>>>KLIK
Se pravi, da moram v vsakem primeru naredit homologacijski kartonček, zato da bom naredil tehničnega - tudi za dimenzijo, ki je sedaj gor.
Pri Patrolu, ki je bil tudi starejši letnik (brez homologacijskega kartončka) nisem imel težav, imel sem večje in širše gume, nisem pa pretiraval, tako da je zgledalo normalno.
Pri Patrolu, ki je bil tudi starejši letnik (brez homologacijskega kartončka) nisem imel težav, imel sem večje in širše gume, nisem pa pretiraval, tako da je zgledalo normalno.
Saso napisal/-a:Se pravi, da moram v vsakem primeru naredit homologacijski kartonček, zato da bom naredil tehničnega - tudi za dimenzijo, ki je sedaj gor.
V drugem delu si sam podal odgovor na tvoje vprašanje. Če kartončka ni ga ne potrebuješ na tehničnem, razen če misliš kaj spreminjat (predelovat), v tvojem primeru širino pnevmatik. Ne pretiravaj in si ne delaj dodatnih stroškov.
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
gume
kaj naj rečem. nas svojem Patrolčku že 5 let vozim gume 245, čeprav je original 205. Ne štrlijo iz blatnikov, ni homologacijskega kartončka in še nikoli ni bil problemov.
Mogoče pa se splača kdaj naredit kakše tehnični na periferiji.
Mogoče pa se splača kdaj naredit kakše tehnični na periferiji.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta