P: deli za FJ40 l.1976
P: deli za FJ40 l.1976
Če kdo rabi zadnja bočna stekla ter zadnja komplet dvojna vrata z stekli za toyoto fj40 l. 1976 naj mi javi, mu podarim lahko pa tudi prinese kakšen 6 pack (rdeči). 041 869-383. 
- Gašperček 413
- Kraj: bled
Avto je še v fazi obnove, z kleparskimi deli sem že pri koncu tak da upam da bo do konec poletja pripravljen za ličenje. Razstavil sem ga do zadnjega vijaka, vsi deli so speskani. Letnik je 76, motor je originalen 2F. Upam da ga bom dokončal do konc leta. Nekaj slik od obnove kakšen je avto bil, zadnja slika pa približno kakšen bo - al pa še lepši
.Kakšno toyoto pa maš ti
Gašperček pošlji kako sliko.

Gašperček pošlji kako sliko.

- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Ti ga kar nič ne šminkiraj, naredi ga čimbolj originalnega, tak bo tudi najlepši.golenač napisal/-a:Avto je še v fazi obnove, z kleparskimi deli sem že pri koncu tak da upam da bo do konec poletja pripravljen za ličenje. Razstavil sem ga do zadnjega vijaka, vsi deli so speskani. Letnik je 76, motor je originalen 2F. Upam da ga bom dokončal do konc leta. Nekaj slik od obnove kakšen je avto bil, zadnja slika pa približno kakšen bo - al pa še lepši.
BTW, lep razgled imaš z bajte. Vidiš točno k meni dol.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
Malo ga je treba našminkat, ker ta ne bo za v hosto. Razgled pa sem imel zelo daleč tak da nimam pojma odkod si ti, zdaj pa sem se preselil malo nižje k
.Glede na to da si tak blizu, se javi da se
,kako rečemo pol ga malo
pri meni al pa prek ceste v Blue nightu pol pa se gremo mal
po hosti
.Al pa bolj pametno prvo peljat pa pol
.
.Glede na to da si tak blizu, se javi da se
,kako rečemo pol ga malo
pri meni al pa prek ceste v Blue nightu pol pa se gremo mal
po hosti
.- Gašperček 413
- Kraj: bled
http://www.moj-album.com/uredi/fj-40/11048701/?stran=1
Moj je letnik 80 motor je 2F in počiva v nadstrešku cca 2 leti pri kolegu. V albumu je ena slikca. Če bo vse šlo po načrtih pride to zimo v domačo delavnico.
Avto sem dobil v bližini doma, na klocih in pol v kartonskih škatlah. Možakar je bil kar navdušen nad avtom, tako da sem porabil kar pol leta da sva se zmenila za odkup. Zraven mi je dal še en motor in dve knjigi z vsemi podatki ( elektrika motor diferencjali menjalnik itd.) o nastavitvah poravilu in itd.
Če rabiš kakšne podatke in blema smo na vezi -
Manjkajo pa mi samo original zadnje luči, tako da se iščejo.
Ko poslikam kaj več jih bom pripopal v to temo
Vidim po fotkah da se lepo trudiš.......kar tako naprej
lp tom
Moj je letnik 80 motor je 2F in počiva v nadstrešku cca 2 leti pri kolegu. V albumu je ena slikca. Če bo vse šlo po načrtih pride to zimo v domačo delavnico.
Avto sem dobil v bližini doma, na klocih in pol v kartonskih škatlah. Možakar je bil kar navdušen nad avtom, tako da sem porabil kar pol leta da sva se zmenila za odkup. Zraven mi je dal še en motor in dve knjigi z vsemi podatki ( elektrika motor diferencjali menjalnik itd.) o nastavitvah poravilu in itd.
Če rabiš kakšne podatke in blema smo na vezi -
Manjkajo pa mi samo original zadnje luči, tako da se iščejo.
Ko poslikam kaj več jih bom pripopal v to temo
Vidim po fotkah da se lepo trudiš.......kar tako naprej
lp tom
toyota je zakon
Ja super, samo treba je začet delat pol pa bo šlo počasi, ampak čaka še te veliko dela verjemi. Moja je tud stala par let pri kolegu, kot vidiš po slikah je bila karoserijsko v zelo slabem stanju, sploh streha ki sem jo zavrgel in bom imel platneno. Drugače pa je bil avto vozen in prej ko sem jo razstavil sem jo dobro sprobal v šumi in za tam je ta avto narejen tak da sem bil na začetku v dilemi al naj jo naredim za hard al za na cesto.
Če boš kaj na Štajerskem se javi, drugač pa pošlji kako sliko ko boš obnavljal.
Če boš kaj na Štajerskem se javi, drugač pa pošlji kako sliko ko boš obnavljal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov