kupujem navigacijo
kupujem navigacijo
Kupim gps.uporaben v gozdu ali brezpotju,peš, ter cesti,za iskanje koordinat je menda dober garmin60csx (350€)ki pa je menda za ceste,mesta slab!G.550 (315€)je baje za oboje in je vodotesen.Če ima kdo izkušnje,nasvet ali za prodat naj kej napiše ali tel.041 636240 ali mail. ales1.bele@gmail.com lp.PASTWJNČAN 

abele14 napisal/-a:Hvala vsem za nasvete,sem govoril z enim ki ima garmin 60csx in je kot kaže prava stvar,nekaj čez 300€ le govori nebo pa mir v autu
,če koga zanima kako se obnese mu upam v parih dneh lahko povem.lp.PASTWJNČAN
Preden se zaletiš v nakup ... poglej še Garmin Oregon 300!!!
Tu imaš nekaj testov omenjenih GPS naprav.
http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=12&t=79336
http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=12&t=42935
LP
M
Micka pocurala, rožce škropila, pušlice vezala, fantom delila.
Danes sem ga naroču 60csx ker mam vsega dost
z omenjenimi popusti ni blo nič
350€ gol,brez baterij,polnilca...tko,da reklame za prodajalca nebom delal.BEDA!Vam pa javim,ko preizkusim.Tisto objavo kolesarske strani sem zamudil,ma verjetno bo 60.ka.zame najboljša zadeva,sem na netu opazu slikco kje potopljen v pivo
me je prepričalalp.PASTWJNČAN 
z omenjenimi popusti ni blo nič
350€ gol,brez baterij,polnilca...tko,da reklame za prodajalca nebom delal.BEDA!Vam pa javim,ko preizkusim.Tisto objavo kolesarske strani sem zamudil,ma verjetno bo 60.ka.zame najboljša zadeva,sem na netu opazu slikco kje potopljen v pivo
me je prepričalalp.PASTWJNČAN 60SCX je dobra odločitev. Zdaj se pa potrudi naložit dobre karte na "memory card" in stvar ti bo služila. Jaz uporabljam še zmeraj 60CS, ki je brez možnosti razširitve spomina in je OK.
Na "trgu" so se pojavili skenirani zemljevidi, ki jih naložiš preko vektorskih kart in dejansko se ne izgubiš več... Vseekakor zraven najboljše navigacije sodi navaden zemljevid in kompas.
Da se najdeš se moraš najprej izgubiti.
...pa LP
M
Na "trgu" so se pojavili skenirani zemljevidi, ki jih naložiš preko vektorskih kart in dejansko se ne izgubiš več... Vseekakor zraven najboljše navigacije sodi navaden zemljevid in kompas.
Da se najdeš se moraš najprej izgubiti.
...pa LP
M
Micka pocurala, rožce škropila, pušlice vezala, fantom delila.
Če koga zanima, mi odveč hodi en dlančnik HP hx2790 in GPS enota. Zraven dam še avtonosilec za na vetrobransko steklo/polnilec/zvočnik z ojačevalcem za dlančnik, nosilec za GPS, stacionarno polnilno postajo, usnjen ovitek in pleksi pokrov.
Gor je Windows Mobile 5 in polno softwera - Garmin, Ozy, TomTom pa tudi video in avdio predvajalnik - kar pride zelo prav, ko z dvema otrokoma čakaš par ur pri zdravniku.
Prednost pred ostalimi dlančniki ima predvsem z odklepanjem na prstni odtis in možnost prepoznavanja prostoročne pisave.
Za navigacijo je odličen, saj ima velik displej v primerjavi z cenejšimi GPSji odzivnost pa je vsaj enaka. Prodajam ga samo zato, ker sem kupil kolesarski Garmin in "pametni" telefon in res ne rabim treh navigacij.
Cena ... sem upal vsaj na kakšnih 200 EUR.
Gor je Windows Mobile 5 in polno softwera - Garmin, Ozy, TomTom pa tudi video in avdio predvajalnik - kar pride zelo prav, ko z dvema otrokoma čakaš par ur pri zdravniku.
Prednost pred ostalimi dlančniki ima predvsem z odklepanjem na prstni odtis in možnost prepoznavanja prostoročne pisave.
Za navigacijo je odličen, saj ima velik displej v primerjavi z cenejšimi GPSji odzivnost pa je vsaj enaka. Prodajam ga samo zato, ker sem kupil kolesarski Garmin in "pametni" telefon in res ne rabim treh navigacij.
Cena ... sem upal vsaj na kakšnih 200 EUR.
abele14 napisal/-a:Danes sem ga naroču 60csx ker mam vsega dostz omenjenimi popusti ni blo nič
me je prepričalalp.PASTWJNČAN
Malce z zamudo, pa vendar...sem ´sprobal´ G.60csx in Oregon...ni za primerjat...pod listjem v bukovem gozdu (september) se je G.60csx cel čas zgubljal...Oregon - no problem
Res veliko informacij o razlikah, prednostih in podobnosti med Oregonom in 60 najdeš tule:
LP Miran
LP Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov

lp.PASTWJNČAN
bo pa mir v autu
,če koga zanima kako se obnese mu upam v parih dneh lahko povem.lp.PASTWJNČAN