Moj aku doktor pravi, da je najbolje akumulatorje kupovati na bencinski črpalki na Viču. Baje jih mnogi električarji tja hodijo kupovati in so zato akumulatorji vedno novi (sveži).
Miran
Akumulatorski polnilci
luka32 napisal/-a:Jaz sem kupil white horse, neka srbska varjanta. za 100ah sem dal 115e, pa še tri leta garancije ima.
Slabe izkušnje s to znamko, kupil (kolega) takega, čez mesec se je spraznil zaradi neuporabe avta (seveda mu nekje štrom požira),
probal nazaj napolniti, indikator sveti zeleno, voltmeter kaže zadovoljivo napetost, a zagon avta ni možen.
Nesel nazaj na reklamacijo, ga izmerijo in pravijo da je poln......a glej, ko ga obremeniš, takoj mrkne
Dobil novega, katerega pa, ne vem še
And on the 8th day God created Land Rover
Vidim da je kar nekaj znalcev prisotnih.
Zato bi vprasal nekaj v zvezi s polnjenjem akumulatorja OPTIMA rumena, nekaj casa mi je akumulator pocival, zdaj pa bi se moral pocas prebuditi in opravljati delo za katerega je biu narejen.
Zdaj me pa samo zanima ce je polnenje enako kot pri navadnih akumulatorjih?
Lp
Zato bi vprasal nekaj v zvezi s polnjenjem akumulatorja OPTIMA rumena, nekaj casa mi je akumulator pocival, zdaj pa bi se moral pocas prebuditi in opravljati delo za katerega je biu narejen.
Zdaj me pa samo zanima ce je polnenje enako kot pri navadnih akumulatorjih?
Lp
Ko sem iskal te podatke, sem na Ih8mud.com našel odgovor (citiram spodaj). Skratka, vzdrževanje je enako kot pri svinčevo-kislinskih akumulatorjih, polnilni tok pa naj ne presega 10A, ne škodi pa preverjat, da se baterija med polnjenjem ne pregreva. S "pametnimi" polnilci se izogibaj nastavitvam za GEL/AGM, ker se baterija ne bo napolnila do konca, kar ji dolgoročno škodi.
OPTIMA® Commercial YELLOWTOP® Charging Information
YELLOWTOP® Type: D31A & D31T
These batteries are dual-purpose. They are designed for engine start and deep-cycle applications for use in vehicles with large accessory loads.
Recommended charging information:
Alternator:
13.65 to 15.0 volts, no amperage limit.
Battery Charger:
13.8 to 15.0 volts, 10 amps maximum, approximately for 6-12 hours.
Cyclic Applications:
14.7 volts, no current limit as long as battery temperature remains below 125°F (51.7°C). When current falls below 1 amp, finish with 3 amp constant current for 1 hour.
Rapid Recharge:
Maximum voltage 15.6 volts (regulated), no current limit as long as battery temperature remains below 125°F (51.7°C). Charge until current drops below 1 amp.
Float Charge:
13.2 to 13.8 volts, 1 amp maximum current, time indefinite (at lower voltage).
I should clarify that Optima batteries are not gel batteries, but SpiralCell AGM (absorbed glass mat) lead-acid batteries. Our batteries can be treated and charged just like any other lead-acid battery in most situations. However, “gel” or even “gel/AGM” charger settings should be avoided, because they will not fully-charge an Optima and could damage it over time.
LP, Y.
Destination: Overland
Destination: Overland
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov