Nissan Pathfinder

Debata o avtih za offroad, opremi, predelavah, ...
Tadej Poropat

Nissan Pathfinder

OdgovorNapisal/-a Tadej Poropat » So Jan 13, 2024 7:27 am

Pozdravljeni,

Zanimam se za nakup Pathfinderja 2006. Ima kdo z motorji 2.5dci izkušnje in lahko svetuje o intervalu menjave verige, o tem kaj je še dobro takrat zamenjati in okvirnem strošku tega posega?

Hvala, Tadej

Uporabniški avatar
jereb
Kraj: Logatec

Re: Nissan Pathfinder

OdgovorNapisal/-a jereb » Ne Jan 14, 2024 10:49 am

Motor je isti kot v Navari, jaz sem menjal verigo pri okoli 190 000 km in so bili drsniki že dobro obrabljeni. Pri 200 000 sem dal obnoviti turbino je začel malo puščati olje, samo pri meni je problem, ker so kratke relacije. Pa problem teh avtov je rja.
LP by Jereb

Tadej Poropat

OdgovorNapisal/-a Tadej Poropat » Po Jan 29, 2024 12:06 am

Hvala za odziv. Glede na to, da si iz Logatca, imaš mogoče priporočilo za mehanika za te avtomobile na vašem koncu? Ker sem sicer iz Postojne a v Logatcu v službi. Verigo bi dal preveriti, pa še par drugih malenkosti urediti. Med drugim križe kardana, ker mi avto nekoliko vibrira in je bilo nekaj zračnosti opaziti v obeh križih zadnjega kardana. lp, Tadej

Uporabniški avatar
jereb
Kraj: Logatec

OdgovorNapisal/-a jereb » Sr Jan 31, 2024 5:22 pm

Žal nimam ne. Meni je včasih šraufal kolega, samo se je nehal ukvarjati s tem. Tako, da sem tudi sam v zadnjih 3 letih peljal h različnim mehanikom, vendar se vsi otepajo teh velikih krtin oziroma za nekatere eksotike.
LP by Jereb

Uporabniški avatar
LocoWay

OdgovorNapisal/-a LocoWay » Če Feb 15, 2024 7:49 pm

Če hočeš, da bo strokovno narejeno, potem je to Nissan Krulc Moravče. Moj se tam servisira.
Če hočeš, da bo mehanično odlično narejeno, potem tudi vem za enega, ampak ne bom delal zanj javno reklame, lahko zasebno. Ne bo pa dosti ceneje, če to iščeš.
Do 2023: 5 motorjev, 31 avtov, skupaj 1.516.000 prevoženih km

Vrni se na “Avtomobili in oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov