Ker je moja Toyota že v letih je mislim da prišel čas za menjavo tesnil vrat ter zadnjih dveh stranskih stekel prtljažnega prostora (preverjeno puščata). Sprašujem vas ali obstaja kakšna neoriginalna alternativa (univerzalna tesnila) in kje nabaviti, ali se takšne stvari da dobiti samo na uradnem servisu. Menjal bi sam.
Hvala za odgovore in lep pozdrav,
Jure
LC 120,gumijasta tesnila za vrata in zadnji stranski stekli
Re: LC 120,gumijasta tesnila za vrata in zadnji stranski stekli
Za dražje stvari se splača na partsouq in amayama preverit.
Partsouq ima včasih tudi kake alternativne dele.
Partsouq ima včasih tudi kake alternativne dele.
Niva 240D l. 93, OM616 motor, Kobra 215R15, ZF servo, rock crawler TC
2x Patrol Y61 2.8TD
Naprodaj veliko rabljenih delov za Lado in nekaj tudi za Patrola
2x Patrol Y61 2.8TD
Naprodaj veliko rabljenih delov za Lado in nekaj tudi za Patrola
Gregor hvala zaenkrat. Bom pogledal, bom šel pa vseeno tudi na Toyoto vprašat ampak že vnaprej pričakujem da ne bo ravno ugodna cena.
lp,
Jure
lp,
Jure
Če so takšna kot pri starih traktorjih ali jugotu dobiš na metre v Kotal trade ali Gumitehni.
lp,
andrej
lp,
andrej
American Jeep-In War and Peace
Tudi na Gumitehno sem že pomislil, imajo veliko različnih gumi profilov, mogoče bo kaj odgovarjalo, v nasprotnem pa Toyota ali kot je Gregor predlagal - partsouq (ki pa tudi ni ravno poceni).
lp,
Jure
lp,
Jure
Ravno prišel iz toyota servisa. Guma (tesnilo) za zadnje stransko okno pri prtljažniku je 86 eur, za tesnila vrat potem sploh nisem vprašal. Do Gumitehne mi še ni uspelo priti ampak mam občutek, da ne bojo imeli kompatibilne gume.
lp,
Jure
lp,
Jure
-
moja.malenkost
- Kraj: pesnica
V info
, tudi za starega R-Trafic a stane gtesnilna guma za zadnjo haubo cca 270+€ ( avto pa vredn 2jurja...
) tk da ni samo Toyota draga 
se zavedam, da take stvari stanejo, sem za štos pogledal malo po Alliexpress - u, tesnila za vrata med cca 27 - 50 po komadu (odvisno od ponudnika), malo sem le v dvomih glede kvalitete. Za zadnji dve prtljažni stekli pa bo verjetno treba na Toyoti kupit ker jih na Aliju ni v ponudbi.
lp,
Jure
lp,
Jure
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov