Praktični nasveti za reševanje okvar v neobičajnih razmerah
Vsi ste pametni s temi najlonkami... Mislim da je več šans da imaš pri sebi rezervni jermen kot pa najlonke 
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
Tudi po 5 sem jih naenkrat vozil pa bi prej iz tangic nadomestil jermen kot z najlonkami 
Ha,ha. Sicer mislim,da firma avta nima veze z najlonkami. Včasih so se babe oblekle temperaturi primerno, pasmokomaj čakali pomlad. Sedaj pa jim obročki visijo čez pas tudi sredi zime. Ja včasih so se kje med sedeži vedno kakšne najlonke valjale ... sedaj pa rezervni jermen vozim s sabo. Na srečo je pri GCju samo en.
@ Miran: Najlonke spelješ čez jermenice, kar konkretno našponaš - malenkost manj, ko se ne razstegujejo več in enostav zafaclaš (pomaga dodaten prst).
@ Miran: Najlonke spelješ čez jermenice, kar konkretno našponaš - malenkost manj, ko se ne razstegujejo več in enostav zafaclaš (pomaga dodaten prst).
Preverjeno NE pomaga elastika oz. elastična gurtna.
Ne vem kako se uradno reče elastiki za pritrjevanje, guglat se mi pa ne da.
Ne vem kako se uradno reče elastiki za pritrjevanje, guglat se mi pa ne da.
Da malo dopolnimo in osvežimo tole temo. Prispevek za tiste, ki nimajo vitla, seveda moraš imeti nastavke za kolesa, kar pa si praktično lahko vsak naredi.
http://www.youtube.com/watch?v=sMcp9Udy ... re=related
LP Franci
http://www.youtube.com/watch?v=sMcp9Udy ... re=related
LP Franci
Wine,Women&LandRovers*Not necessarly in that order
- Panda 4x4 driver
- Kraj: okolica Tržiča
Nekaj časa nazaj, ko sem pri pandi ven jemal akumulator in ga dal čez dan ali dva nazaj je imel motor povišane obrate pri prostem teku (mrzel in topel). Na nekem forumu sem prebral naslednje: daš kontakt, akumulator odklopiš (najprej - nato +), pritisneš na gas dvakrat do konca, priklopiš nazaj akumulator in to je to, pri meni je delovalo, motor tekel pod normalnimi obrati. To naj bi veljalo za fiat, alfa, lancia seveda starejši modeli.
Najraj pa namakam krh u golaž.
Re: Praktični nasveti za reševanje okvar v neobičajnih razmerah
Lepa zbirka nasvetov, sam pozabil nanjo, tnx miran!
Dodajam še eno svojih improvizacij, ko se mi je stopil ležaj in z njim zunanji del ohišja osi skupaj z navoji in matico ...
-> KliK <-
Dodajam še eno svojih improvizacij, ko se mi je stopil ležaj in z njim zunanji del ohišja osi skupaj z navoji in matico ...
-> KliK <-
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
damjan.vrencur.info
damjan.vrencur.info
Re: Praktični nasveti za reševanje okvar v neobičajnih razmerah
Kako sneti ročico brisalca brez "abzigerja"
Ravnokar preizkušeno. Deluje!
Hvala tistemu Švabu, ki je objavil recept na YT.
https://youtu.be/Sm2sng8jmkU?si=1YUISP5sEviFHBrJ
Miran
Ravnokar preizkušeno. Deluje!
Hvala tistemu Švabu, ki je objavil recept na YT.
https://youtu.be/Sm2sng8jmkU?si=1YUISP5sEviFHBrJ
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov