Odločil sem se za nakup Nissan terranota, zaradi cene in porabe.
Naj bi malo manj pil od patrola, pa še cca 2-3k euro so cenejši trenutno (terrano od 10-11 patrol pa 13-16k euro)
Zanima me pa ali so kaki felerji znani pri terranotu? baje da je to tank ki dela in dela, to drži?
Kupil bom letnik 2000-2001 2.7td
Ali drži da se poraba giblje ob zmerni vožnji 9-11l?
Za kakršne koli informacije, hvala
lp
nissan terrano
-
hočem_biti
Tudi moj se je baje vozil na kurilca preden sem ga kupil. Mi je tip naredil izračunico koliko porabi z kurilcem (5 ali 6l), kaj jaz vem. Vglavnem ko sem se vozil po AC na 120 sem večkrat opali da malo pocuka. Minimalno. Ampak sem tečen in me je motilo. Pri serviserju zamenjamo filter. Umazan, na njem je bila kar neka sluz. Po tem pri ful gasu ne pocuka niti malo.
lp
lp
Jaz v dizla, ki ima turbino, ne bi tankal kurilca, pa ne vem če bi motor deloval tako kot mora, sploh se mi zdi da je natančen kar se tiče goriva. Oče je enkrat tankal nafto, ki je bila zanič, ne vem kaj je že bilo vmes, voda, ali pa je bilo nafti kaj dodano (biodiesel), v glavnem je bila drugačna in je motor imel bolj čuden zvok pod štantgasom, lahko pa da je bilo tudi kaj drugega narobe, samo tako se mi zdi, ne me prijeti za besedo. Morda vprašajte še druge, ki imajo terranota in so poskusili na kurilca.
Ko se mi ne mudi, grem počasi.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta