Tesnilo glave - 2.5TD

Debata o avtih za offroad, opremi, predelavah, ...
Uporabniški avatar
lisko

OdgovorNapisal/-a lisko » Sr Feb 25, 2009 10:17 pm

Pumpa in šobe ter nastavitev komplet 500 evrov....Seveda če sam vzameš pumpo dol ter šobe:) Je kr nekaj dela najbolj pa "jebe" jermenica mikro jermena :) Če se odločiš sem ti na voljo....:)

Turbine še nisem dal obnovit.....oz. se še odločam, če jo bom dal. Jutri oz. v kratkem bom pa jo tudi odmontiral in očistil. NAmreč zrihtat morem ta wast gate ventil, ker ne bi rad da polni na fulera. Le nekak ni dobro, čeprav občutek je pa dober, ko gre motor ko sneta sekira. Plovec je po moje samo zaštekal.....barvo se da spolirat....

Kaj vse pa imaš od akustike? Lahk privat , da ne boma smetila teme.Če boš rabil vodilna kolesa mikro jermena lahko rečeš, ker vem za ugodno varjanto.

EDIT:
Je že kdo probal to olje v čirotu? NAmreč to je njegovo original olje....
http://www.avtodeli-dovzan.com/product_ ... zberite_vi

Uporabniški avatar
Mitsurugi2

OdgovorNapisal/-a Mitsurugi2 » Če Feb 26, 2009 9:45 am

Meni je foter ravno tovornega Fuchs nalil noter (kupil je za firmo oz za kamijone). Občutek je boljši - mašina bolj gladko teče (vsaj pri meni je bilo tako). Lahko ti ga dam za probat mam še par litrov se mi zdi. Ko prideš v Lj :D

Da ne bova smetila: http://www.youtube.com/user/Mitsurugi2

Stari setup... Zdaj pa lih novega montiram za 2 seriji višji :D

Lp
VM - Turbotronic®

Tedy

OdgovorNapisal/-a Tedy » Če Feb 26, 2009 9:11 pm

Sej teb se bo avto zarad muzke razpadu!!! :twisted:

Uporabniški avatar
lisko

OdgovorNapisal/-a lisko » Če Feb 26, 2009 9:35 pm

Tedy napisal/-a:Sej teb se bo avto zarad muzke razpadu!!! :twisted:

Hehe men je pred leti na petki razmhljalo vse stike armaturke, vodila vrat,oken....vsake tri mesce je crknil regler, 2x diodna plošča....
Kok db zmore tole? No sej drgač si ga bom pa v torek dodobra ogledal :)

Uporabniški avatar
Mitsurugi2

OdgovorNapisal/-a Mitsurugi2 » Če Feb 26, 2009 10:23 pm

Na frekvenco 145.7 če ne čez 146. Na musko pa mal manj če se prov spomnem 144. V škatli za poslušat.
Aja če smo že pri tem me zanima če kdo ve kakšna je resonančna frekvenca starega granda? Bi mi pripomoglo ker ravno načrtujem škatlo za SPL.
Drugače pa bomo vidl kok bo... Dons sm cel dan gulil kožo med izoliranjem pleha... Kok je zajeban v vsako špranjo pridt :lol: :shock:
VM - Turbotronic®

Uporabniški avatar
lisko

OdgovorNapisal/-a lisko » Če Feb 26, 2009 10:40 pm

Mitsurugi2 napisal/-a:Na frekvenco 145.7 če ne čez 146. Na musko pa mal manj če se prov spomnem 144. V škatli za poslušat.
Aja če smo že pri tem me zanima če kdo ve kakšna je resonančna frekvenca starega granda? Bi mi pripomoglo ker ravno načrtujem škatlo za SPL.
Drugače pa bomo vidl kok bo... Dons sm cel dan gulil kožo med izoliranjem pleha... Kok je zajeban v vsako špranjo pridt :lol: :shock:

Če maš možnost zmeri....se lepo vidi ko jakost poskoči....
R5 je imela 72Hz (če se prav spomnim) in takrat smo namerli 142.3db....
Zanimivo pa je ,da nekdo, ki vozi terenca v njega vlaga za muziko:) Takih je malo oz. vsaj jaz vem za malo takih :)
Sicer pa težko da boš na tem forumu dobil odgovor na tvoje vprašanje:)

Uporabniški avatar
Mitsurugi2

OdgovorNapisal/-a Mitsurugi2 » Če Feb 26, 2009 10:52 pm

Bom zacinglal in na oko ocenil :D Baje da pika na 47. Nekateri pravijo da ima 99'-> 38hz.
Bi izmeru s termlabom če bi ga imel...

Mah osebno mi je offroad zakon povrh pa glasna muzika :D Samo še liftkit rabim pa bo vse perfektno.
Digital Designs Jeep :P
VM - Turbotronic®

Vrni se na “Avtomobili in oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost