sedeži za nivo
-
dK
sedeži za nivo
Zanima me, če je kdo od vas že menjal sprednje sedeže v nivi in kakšne je dal not.
Jst sm že gledal na odpadih v Italiji in so mi všeč zici od naslednjih avtou: Opel Astra (3 vratna), Ford Fiesta (prejšnji model, 3v), Fiat Punto (novi model, 3v), Lancia Y, Fiat Seichento,...
Jst sm že gledal na odpadih v Italiji in so mi všeč zici od naslednjih avtou: Opel Astra (3 vratna), Ford Fiesta (prejšnji model, 3v), Fiat Punto (novi model, 3v), Lancia Y, Fiat Seichento,...
Re: sedeži za nivo
dK napisal/-a:Zanima me, če je kdo od vas že menjal sprednje sedeže v nivi in kakšne je dal not.
Jaz sem jih kr od jugotal dal noter
Najprej sem jih mislil dat noter od UNOta ali regate, pa ima tako čudno narejeno, da me je minilo.
Najlažje je spraviti noter take, ki so celi na vodilih oz "tirnicah"(tako kot od jugota ali original ladini).
Po enem letu non-stop švasanja nosilcev sopotnikovega sedeža imam zdaj končno narejeno tako, da zdrži tudi Tomaževih cca 100 kg.
Vržeš ven komplet zice z nosilci, narediš okvir iz pohištvenega železa in ga našvasaš na poden na mesto, kjer je bil prej star zic prišraufan. Če je treba(beri če je gnil pleh-kot pri meni), spredaj okvir še prišraufaš direktno čez pleh.
Preveri še višinino in po potrebi kaj podloži, da ne boš prenizko sedel, ker "šprortna" vožnja za teren ni primerna.
Nato še na okvir našraufaš vodila, pa si končal.
gregor
Re: sedeži za nivo
NAJBOLJŠI SO OD MAZDE 323 F Z DVEMI VRATI
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
) so pa zelo udobni in povrh še školkasta. Ima pa Lada ravno tako tirnice kot Feroza, tako da mislim da ni kaj dosti komplicirano.