Problemi Pajero
Problemi Pajero
Rabim nujno pomoč profijev...pred 2 tedni ko sem dal gas= okoli 3000 obratov je začelo nekaj piskat in sem šel pridno k mehaniku, kateri mi pove, da je treba menjat turbino, ker gre h koncu in to tudi naredim. Včeraj peljem menjat turbino k drugemu mehaniku, ker je uni prvi na dopustu, grem po avto in piska isto kot prej...turbina je menjana, kupljena v tujini, ni original ampak kopija...uglavnem tale mehanik, ki je menjal turbino trdi, da piska zaradi izpušnega kolektorja, danes peljem avto pokazat prvemu mehaniku, ki je dal prvo diagnozo in je še vedno prepričan, da je kriva turbina ( da je z napako)....tisti, ki se spoznajo na take zadeve kaj bi lahko bilo narobe?
Pri meni prav močno piska ko pritisnem na gas in dosežem okoli 3000 obratov, ampak zdaj se čuje še nekaj bolj zanimivega, ki namiguje na to, da je nekje nekaj počenega...vozim recimo 70 Km/h in pritisnem do konca na gas in prvo piska in pol na enkrat nekaj zašumi kot da je nekje zrak nekaj prebil...
Amritaya napisal/-a:Pri meni prav močno piska ko pritisnem na gas in dosežem okoli 3000 obratov, ampak zdaj se čuje še nekaj bolj zanimivega, ki namiguje na to, da je nekje nekaj počenega...vozim recimo 70 Km/h in pritisnem do konca na gas in prvo piska in pol na enkrat nekaj zašumi kot da je nekje zrak nekaj prebil...
Preglej malo spoje na sesalnih ceveh. Prav tako preveri interkuler. Če bi bil izpušni kolektor bi motor bil glasen kot kak zetor (prav sliš se ko so izpušni takti)
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti