programiranje racunalnikov
-
horny
Joj kok si ti navihan Vigadu....
No da razjasnim celo zadevo:
Bosstjan na vem kako si našel Vigaduja za rihtanje avto računalnikov,
ker res mislim, da ni nobenega razloga iz katerega bi se dalo sklepat da je on primeren za to...
Pol sem se oglasil jaz, da mal zakurim zadevo... he,he,he..
Tudi jaz nimam nekih idej kdo bi ti znal pomagat.
Edini ki se ukvarja s čim podobnim je RSR Moto sport v Črnučeh pri Avtomarketu. Ime mu je Rajko in je meni že rihtal računalnike od golfov, passatov, audijev itd... vgrajuje čipe za povečanje moči in ostale take hece. Ni pa to poceni. Za Golfa se mi zdi da vzame okrog 90k sit...
Upam da sem ti kaj pomagal...
LP Ludwig
No da razjasnim celo zadevo:
Bosstjan na vem kako si našel Vigaduja za rihtanje avto računalnikov,
ker res mislim, da ni nobenega razloga iz katerega bi se dalo sklepat da je on primeren za to...
Pol sem se oglasil jaz, da mal zakurim zadevo... he,he,he..
Tudi jaz nimam nekih idej kdo bi ti znal pomagat.
Edini ki se ukvarja s čim podobnim je RSR Moto sport v Črnučeh pri Avtomarketu. Ime mu je Rajko in je meni že rihtal računalnike od golfov, passatov, audijev itd... vgrajuje čipe za povečanje moči in ostale take hece. Ni pa to poceni. Za Golfa se mi zdi da vzame okrog 90k sit...
Upam da sem ti kaj pomagal...
LP Ludwig
God shave the queen...
-
horny
-
horny
horny napisal/-a:pa sej za off road rabim :))
za eno vitaro upam da bom naslednjo sezono vozil hitrostno da nabrisem vse :))
Boš mel kr hudo konkurenco, jst bom še vidu al bom s subarujevo 1.8 turbo(135KM) mašinco vozu, al bom z navadno(95KM). oba avta sta spedenana + po 20. decembru bom montiral še vitel na navadnega, ki ima že 100% zadnjo zaporo diferenciala montirano(če je za avtokros dobr bo tut tuki pršlo prav in naslednje leto se mislim mal na hitrostnih udeleževat. UH, končno bom mal zaživu.
Eno vprašanje - a moraš bit u kakem klubu da se lahko udeležiš tekmovanj - ali lahko tut samostojno?
LP
Nebivedu
-
horny
hvala sem ze narocu iz amerike www.calmini.com
mi posljejo odmicno in ispusni kolektor in racunalnik dela en iz bologne
mi posljejo odmicno in ispusni kolektor in racunalnik dela en iz bologne
-
horny
[quote="slayer"]Feroza in takoj v riti je imel na drugem in tretjem mestu dve ladi nivi iz nasga kluba. :twisted:
Nebivedu lahko vozis tudi samostojno. Sploh pa klub ni noben strosek in tudi spoznaš ljudi ki ti znajo pomagat. Tko da le včlani se v tvoj najljubši, najbližji off-road klub.[/quote]
Bi se pa se ne morem odločit h ktermu nej grem, k jih je kr naenkrat tok velik.
LP
Nebivedu
Nebivedu lahko vozis tudi samostojno. Sploh pa klub ni noben strosek in tudi spoznaš ljudi ki ti znajo pomagat. Tko da le včlani se v tvoj najljubši, najbližji off-road klub.[/quote]
Bi se pa se ne morem odločit h ktermu nej grem, k jih je kr naenkrat tok velik.
LP
Nebivedu
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti