ventilator
ventilator
rad bi dobil ventilator klime, velikosti max. 25x25 cm. Ali kdo ve kateri avto ima kaj takega vgrajeno oz. kje bi lahko kaj takega kupil. Rabim za posebne namene 
prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj
ne, imam pa nekaj boljšega (klima kia - tanko, a dost močno) ampak bom z malo več truda uporabil, če ne dobim manjšega. Če dobim manši 25cm, pa ti to šenkam. V nasprotnem primeru pa imaš teh večjih pa tanjših ventilatorjev polne odpade. Kolikor vem pa ti rabiš vsisni ventilator ne pa potisni. Pazi, res, če obrneš + in - se vrti kontra, ampak deluje slabše zaradi propelerja, ki ni narejen za 100% izkoristek v obe smeri. Splačalo bi se ti dobiti dvojni ventilator, po odpadih sem jih videl.
Bom malo pregledal če bom lahko še kaj stisnil vmes. Dvojni bi bil super če dobim dovolj ozkega. Vsakega % izkoristka pa tudi ne bom lovil glede na to da bo le pomožni ventilator.
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
Sem klical trgovine (jung) za te ventilatorje od Spala pa jih ne držijo. Tudi pod dobavitelji A-neta ni Spala. Na Spalovi strani pa piše, da jih proizvajajo. Če slučajno zaslediš kaj takega v Sloveniji mi povej, jaz se bom potrudil vzpostaviti kontak direkt z Spalom, ampak mislim, da me bodo od.....i. Vseeno hvala za tvoj trud, če se vidimo pa se ve kako to gre 
www.ebay.de
in išči SPAL
in išči SPAL
Niva 240D l. 93, OM616 motor, Kobra 215R15, ZF servo, rock crawler TC
2x Patrol Y61 2.8TD
Naprodaj veliko rabljenih delov za Lado in nekaj tudi za Patrola
2x Patrol Y61 2.8TD
Naprodaj veliko rabljenih delov za Lado in nekaj tudi za Patrola
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta