gumi obrobe
gumi obrobe
Enkrat sem zasledil na forumu, da se da dobit gumijaste obrobe blatnikov, katere se reže na dolžino po potrebi, različnih širin. Zdaj pa nikakor ne najdem, če kdo ve
...
- thundercat
- Kraj: Dolenjska
tastar čiro, problem je če ima samurai še zdrave blatnike in niso porezani, ker se vidi tisti folc okoli. Če ga pokitaš moraš cel blatnik štrihat, če pa postaviš obrobe toliko visoko da se ne vidi se pa vidi spodaj.
Vkolikor so pa blatniki porezani pa enkratno paše. Pa še mehka plastika je in jo lahko butaš kot tudi barvaš. Pa poceni so.
Vkolikor so pa blatniki porezani pa enkratno paše. Pa še mehka plastika je in jo lahko butaš kot tudi barvaš. Pa poceni so.
- thundercat
AŁIEN napisal/-a:tastar čiro, problem je če ima samurai še zdrave blatnike in niso porezani, ker se vidi tisti folc okoli. Če ga pokitaš moraš cel blatnik štrihat, če pa postaviš obrobe toliko visoko da se ne vidi se pa vidi spodaj.
Prijatu, hvala tudi za ta podatek.
Možno, da se enkrat lotim tega projekta. Obrobe dobim verjetno pa pri mamutu ali ebay.

- thundercat
AŁIEN napisal/-a:Ma rabljene najdeš za drobiž. Probaj pri maroltu, sam jih uglavnem vse jaz poberem. Samo jih trenutno tudi nimam, zadnje mi je izpulil marjan za svojega samuraja.
Pa pazi, eni modeli imajo konusne, tisti ne pašejo. Morajo ravne bit.
Ok, se bo že našlo.
Sem pa mimogrede opazil, da je Marjan dal gor obrobe od wranglerja. Tist, ki je kompletnega obnovil in dal GTI mašino not. A tut paše?
Pa še tole vprašanje: letos je v planu tudi menjava platnene strehe, a paše od starejših tipov, ali moram pazit na letnik?
- thundercat
AŁIEN napisal/-a:Nisem še probal ampak glede na to da na gajbi ni evolucijskih sprememb razen na prednjem košu je soft top za vse isti. Tudi prodajajo ga tako - all year.
Sicer pa tvoj sploh ne zgleda slab, zakaj menjava. Da bošpred vsako vejico.....
Na obrobah imam nekaj mehurjev, pa bom zaenkrat zrihtal, sem razmišljal da enkrat tudi to zamenjam z takimi bolj ravnimi.
obrobe
Živjo,
mene zanima ali je kdo zamenjal originalne obrobe s temi obrobami http://www.mamut4x4.com/?kategorija=651 ... tikel=1005 na suzuki samuraju?
Jaz imam to namen naredit pa bi rad izvedu kako bi se obneslo. Kakšna slikca zaželjena.
Lp
mene zanima ali je kdo zamenjal originalne obrobe s temi obrobami http://www.mamut4x4.com/?kategorija=651 ... tikel=1005 na suzuki samuraju?
Jaz imam to namen naredit pa bi rad izvedu kako bi se obneslo. Kakšna slikca zaželjena.
Lp
- Gašperček 413
- Kraj: bled
-
moja.malenkost
- Kraj: pesnica
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov

pred vsako vejico.....