končniki pajero II
končniki pajero II
kdo ima kaksno resitev glede končnikov,ker sem se jih naveličal menjavat,vsako leto 1x
an drek vredna kakovost,moje mnenje
an drek vredna kakovost,moje mnenje
-
primorec 90
- Kraj: Vogrsko
Ali jih daješ obnavljat ali jih kupiš orginalne? Na teriosu od mame so bili originali stari 16 let, ko sem jih menjal in dal gor obnovljene. Sedaj pa so po enem letu ti obnovljeni zanič in jih je potrebno spet menjat. Bo treba kr originalne kupit na servisu, da bodo dlje zdržali.
Pred EUR sem bil SIT!
Jaz sem bil z obnovljenimi (Prekom, Horjul) vedno zadovoljen, Forester, KZJ95, HDJ81. Predvsem zadnji verjetno producira večje sile na končnike kot Pajero. Vsakič vsaj 40kkm s Prekomovimi končniki (potem je avto šel od hiše), sedaj na HDJ81 več kot 60kkm, zadnjih par deset kkm kar zahtevnih.
Če pri mojstru, ki obnavlja, pojokaš nad svojim problemom, ti zna narediti močnejše - predimenzionirane.
Drugače pa ko tako slišim različne izkušnje si ne morem kaj, da si ne bi mislil, da je mnogo odvisno od voznika in njegove t.i. "mehanične empatije". Manj sukanja koles na mestu pomaga ... itd.
Če pri mojstru, ki obnavlja, pojokaš nad svojim problemom, ti zna narediti močnejše - predimenzionirane.
Drugače pa ko tako slišim različne izkušnje si ne morem kaj, da si ne bi mislil, da je mnogo odvisno od voznika in njegove t.i. "mehanične empatije". Manj sukanja koles na mestu pomaga ... itd.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
damjan.vrencur.info
damjan.vrencur.info
-
RangeRover
- jeep corporation
- Kraj: Skopo
- Kontakt:
- PUCH G-clase
- Kraj: Žalec
primorec 90 napisal/-a:se strinjam s tabo kolega dela isto vsako leto menja koplet vse končnike spredaj.
So bili pa že obnovljeni na vargaladu. Nič katastrofa.
Drugi so bili kupljeni kao konkurenca. Isto katastrofa
Tako da zdej se je že sprijaznu da vsako leto zamenja končnike.
Obnovljeni pri vargalandu pred 11 leti 110tkm vozim skozi kramparce pa so še danes ,kot novi !!!
To Je za G-claso več ,kot zadovoljen stalo je pa 25.000 tolarjev.
LP Matjaž
- jeep corporation
- Kraj: Skopo
- Kontakt:
Vargalant je katastrofa!
Ko menjaš končnike kupi dobro kvaliteto, ker je na dolgi rok cenejša. In ko menjaš zamenjaj vse končnike, stabilizatorje, silent bloke, amortizerje..... Ker če avto kompaktno stoji skupaj ti vse manj trese in nabija na vitalne dele. Če npr zamenjaš en končnik na volanu in ima drug luft, ti zluftan končnik nabija preko volanskega droga na zdrav končnik in ga bo prej vzel vrag.
Sicer pa kolikor se spomnim je za Pajerota II pomožni volan pregrešno drag, končniki pa niso neka bagatela.
Ko menjaš končnike kupi dobro kvaliteto, ker je na dolgi rok cenejša. In ko menjaš zamenjaj vse končnike, stabilizatorje, silent bloke, amortizerje..... Ker če avto kompaktno stoji skupaj ti vse manj trese in nabija na vitalne dele. Če npr zamenjaš en končnik na volanu in ima drug luft, ti zluftan končnik nabija preko volanskega droga na zdrav končnik in ga bo prej vzel vrag.
Sicer pa kolikor se spomnim je za Pajerota II pomožni volan pregrešno drag, končniki pa niso neka bagatela.
robinzon napisal/-a:Ko menjaš končnike kupi dobro kvaliteto, ker je na dolgi rok cenejša. In ko menjaš zamenjaj vse končnike, stabilizatorje, silent bloke, amortizerje..... .
Na vargaland je zadnje čase veliko pripomb in pritožb slišat.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov