OdgovorNapisal/-a Hribovc » Če Avg 09, 2018 7:57 pm
Po mojih izkušnjah se boš z Isuzujem vozil še takrat, ko Forda, Fiata in Mitsubishija niti na odpadu ne bo več... Le servisi so bolj redki. Mislim, ne da ga poredko voziš na servis, to imaš na 20.000 km, tako kot pri drugih, le redkokje servisirajo Isuzuje...
Velikost motorja? Odvisno, kaj boš počel. Jaz imam 2,5 litrskega turbo dizla s 108 kW. Redkokdaj prazen, velikokrat s prikolico po hribih. Včasih cela kompozicija tehta tudi 6 ton. Najbrž je jasno, da to potem ni neka "makina sportive". Zadeva se lepo spodobno pelje. S prikolico niti po avtocesti ne smeš več kot 100 km/h. V hrib pa tudi ne joka preveč. Če torej nameravaš vsakodnevno prevažati kakšne jahte do morja in nazaj, potem je mogoče res smiselno razmišljati o večjem motorju. Če pa bo to neka povprečna uporaba s kakšnimi 750 kg na kesonu in brez prikolice ter kje po ravnini, pa mislim, da bo tudi 2,2 litrski motor povsem zadosti... Saj ni potrebno, da s semaforja potegne tako, da ga spredaj kar privzdigne - to se počne z motorji, ne s "tovornjaki"...
Imel sem avtomatika, pa nikakor nisem bil zadovoljen in sem imel precej težav z njim. Ko sem bil v največji "godlji", se je pregrel in odpovedal. Je pa res, da je bilo to pred vsaj 18-timi leti. Od takrat naprej sem imel samo ročne menjalnike. Veš, kogar enkrat kača piči, ta se še zvite vrvi boji... Verjetno so se avtomatiki od takrat do danes razvili in izboljšali...
Pa ostali pick-upi? Toyota Hilux, Nissan Navara, Honda Ridgeline,...