Pozdravljeni
Po vseh terencih, ki sem jih imel sem pristal na Kyron-u. Letnik 2007. Odlično ohranjen, le nekaj soli je pustilo opomin na podvozju, a nič nevarnega.
Bolj me skrbi to, ker je nekaj z razdelilnikom pogona nekaj narobe. Enkrat, pri izbiri pogona v način 4WD LOW, ker nisem držal pritisnjeno zavoro in se je medtem avto premaknil, je nekaj počilo nekje v podvozju. Sklepam, da se je to zgodilo v razdelilniku pogona. V načinu 2WD HIG deluje normalno, V načinu 4wd HIG in 4WD LOW, pa mi pod obremenitvijo poka v pogonih. Ker je očitno v pogonih nastal problem, me zanima ali kdo ve za kakšen razdelilnik pogona, ki je v uporabnem (delujočem) stanju. Raje bi ga kupil tu v SLO, če pa ne bo drugače, bom moral naročiti iz tujine. Kar sem gledal ponudba v tujini, cene sprejemljive, poštnina tudi, a ne vem v kakšnem stanju. Moral bom na zaupanje. Za koristno informacijo se vnaprej zahvaljujem.
Ssangyong Kyron
Re: Ssangyong Kyron
Pozdravljeni
Vidim, da je tema pritegnila kar precej ogledov, a ni še nobenega komentarja ali informacije, kje bi dobil razdelilnik pogona.
Vidim, da je tema pritegnila kar precej ogledov, a ni še nobenega komentarja ali informacije, kje bi dobil razdelilnik pogona.
Re: Ssangyong Kyron
pozdravljeni
imam razdelilnik pogona za kyron pokličite na 040 231 781...lp
imam razdelilnik pogona za kyron pokličite na 040 231 781...lp
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost