podnice - recovery tracks KUPIM
-
podnice - recovery tracks KUPIM
Živijo,
Me zanima ali ima kdo kakšne aluminijaste podnice za prodat. Lahko pa tudi kdo napiše kakšno izkušnjo z njimi, lahko tudi primerjavo z novejšimi plastičnimi.
Lep Pozdrav Č
Me zanima ali ima kdo kakšne aluminijaste podnice za prodat. Lahko pa tudi kdo napiše kakšno izkušnjo z njimi, lahko tudi primerjavo z novejšimi plastičnimi.
Lep Pozdrav Č
Re: podnice - recovery tracks KUPIM
Za subaruja sem jaz vzel take:
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 18qdb5nX0l
Pa 1.5 tone težkega subaruja držijo brez problemov. Sprobano doma na ostrem robu betona (če bi se slučajno zlomile, da se doma, ne tam ko jih nabolj rabiš)
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 18qdb5nX0l
Pa 1.5 tone težkega subaruja držijo brez problemov. Sprobano doma na ostrem robu betona (če bi se slučajno zlomile, da se doma, ne tam ko jih nabolj rabiš)
Pred EUR sem bil SIT!
-
Ne, ne rabim za subaruja, rabim jih za galloperja, ampak bodo včasih prišle prav tudi za subaruja
Potem boš pa rabil kaj močnejšega. Ne vem če to zdrži več od dveh ton. Meni ne zgleda tako močno.
Lahko pa da se motim.
Lahko pa da se motim.
Pred EUR sem bil SIT!
-
ja, a poznaš mogoče koga ki prodaja aluminijaste?
... če nisi uspel preko foruma dobiti Dr. Patrola povej, pa te povežemo z njim, če jih še ima in če jih še prodaja, drugače pa, ko sem jih sam iskal, je bila najugodnejša (a nikakor ne poceni) varianta tole: https://sandladder.net/.
Lahko ti potrdim iz lastnih, sedaj že dolgoletnih izkušenj, da tele madžarske podnice niso iz masla ...

Lahko ti potrdim iz lastnih, sedaj že dolgoletnih izkušenj, da tele madžarske podnice niso iz masla ...

I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
damjan.vrencur.info
damjan.vrencur.info
-
Ne, Dr.Patrola nisem uspel dobiti bi pa bil besel za vsakaršno pomočjo pri kontaktiranju njega.
Jaz iščem podnice kj sk velike 125cm al pa 150, te ki so na spletni strani www.sandladder.net sem videl ter so se mi zelo dopadle saj izgledajo zelo uzdržljive, bolje kot katere koli plastične če prašaš mene
tiudi cenovno so se mi zdele dokaj sprejemljive, 118 za eno podnico kar spet ni toliko dosti, je pa spet vprasanje transport:(
Lp hvala za pomoc pri iskanju
Jaz iščem podnice kj sk velike 125cm al pa 150, te ki so na spletni strani www.sandladder.net sem videl ter so se mi zelo dopadle saj izgledajo zelo uzdržljive, bolje kot katere koli plastične če prašaš mene

Lp hvala za pomoc pri iskanju
dr.patrol je bil do nekaj dni nazaj na madagaskarju. mislim pa da po zaslugi nekaterih članov foruma ne sodeluje več tukaj.. predlagam da ga kontaktiraš prek socialnih omrežij..
Don Felipe > Google :D
V bistvu se mi valjata dve med vso ostalo ekspedicijsko kramo, ki je verjetno ne bom nikoli več rabil (tako pač je...emšo). Sta bili že malo po svetu, a vseeno taki kot novi. Pokliči me po sredini novembra, pa se mogoče dogovoriva.
Miran

Miran

dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost