Sportage KIA
-
Gost
Sportage KIA
Zanima me če je KIA Sportage kej od terenca,al je kr neki?Mislim starejše letnike 95-98,predvsem makadam in sneg:Za OR vem da ni.Zdi se mi bolj kot osebni oz. karavan,nekam nizka se mi zdi.
ferrarist napisal/-a:kako je z makadamom in snegom ne vem,vem pa,da jo je imela ena naša stranka in v 10ih letih niso imeli nit najmanjšega problema,zmerej vžgala in tekla kukr urca...zdej so šli na sorentota
slučajno sem ta odgovor prebral, pa bi dodal da sem imel že 3 kie sportage 2 od prvih lastnikov ena 90.000km druga 120.000 pri obeh mi je zagrablo odmičmne gredi (pa sem jih vedno pravilno servisiral),,pri tretji pa zdaj že 30.000km dodajam v motor zraven olja pri vsaki menjavi STP teflonski dodatek za olje ono vlko pakungo 750ml in se zaenkrat ni problemov
tako da so te kie niso glih neproblematične
tkosto1 napisal/-a:ferrarist napisal/-a:kako je z makadamom in snegom ne vem,vem pa,da jo je imela ena naša stranka in v 10ih letih niso imeli nit najmanjšega problema,zmerej vžgala in tekla kukr urca...zdej so šli na sorentota
slučajno sem ta odgovor prebral, pa bi dodal da sem imel že 3 kie sportage 2 od prvih lastnikov ena 90.000km druga 120.000 pri obeh mi je zagrablo odmičmne gredi (pa sem jih vedno pravilno servisiral),,pri tretji pa zdaj že 30.000km dodajam v motor zraven olja pri vsaki menjavi STP teflonski dodatek za olje ono vlko pakungo 750ml in se zaenkrat ni problemov
tako da so te kie niso glih neproblematične
Ja fantje ne olje v Lidlu kupovat.

Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost