rezervni deli za ruske terence
Pozdravljeni,
iščem dober nasvet, kje bi se dalo dobiti ali pri kom naročiti dele za UAZa, katerega obnove sem se lotil. Lahko so tudi čez mejo. Ali ve kdo za kakšnega uaza na odpadu ali v razsutem stanju? Za vsak nasvet se vam že v naprej zahvaljujem.
iščem dober nasvet, kje bi se dalo dobiti ali pri kom naročiti dele za UAZa, katerega obnove sem se lotil. Lahko so tudi čez mejo. Ali ve kdo za kakšnega uaza na odpadu ali v razsutem stanju? Za vsak nasvet se vam že v naprej zahvaljujem.
oj,
rabil bi pogruntat nekaj okoli menjalnika, sicer dela dobro, a v rikverc tolče, pa bi blo vrjetn bol simpl če se dobi kje kakega kr celega zamenjat z kakim starim ki dela, ker zaenkrat gre nazaj samo nevem kako dolgo bo še šlo in da nebi nehalo ravno takrat ko bi ga rabil iz kakega .... ven dobit. Drugače bi pa rabil še kakšen del zavornega sistema, spredaj levo mi pritiska samo en bat od dveh na boben, pa še kake malenkosti, ali kar se bo sproti pokazalo. Drugače je avto soliden, namen pa je da se ga v enem letu tako opremi, da bo preživel expedicijo po svileni poti (čez kavkaz in dalje v centralno azijo, puščave). Že res da je to tam praktično edini avto, in glede delov ni problem, je pa bolj problem tu, ker ne vem kam naj se obrnem, ko vem kaj hočem, ker serijske ni problem dobit ker mam načrte za cel avto, samo težko robo nebi rad iz rusije naročal, sm slišal nekaj da je na madžarskem nekje možno dele dobit. Bi bilo pa najlažje, na kakšnega razsutega navaliti in ga malo obrati, za vsak slučaj pa še to in to in to......
rabil bi pogruntat nekaj okoli menjalnika, sicer dela dobro, a v rikverc tolče, pa bi blo vrjetn bol simpl če se dobi kje kakega kr celega zamenjat z kakim starim ki dela, ker zaenkrat gre nazaj samo nevem kako dolgo bo še šlo in da nebi nehalo ravno takrat ko bi ga rabil iz kakega .... ven dobit. Drugače bi pa rabil še kakšen del zavornega sistema, spredaj levo mi pritiska samo en bat od dveh na boben, pa še kake malenkosti, ali kar se bo sproti pokazalo. Drugače je avto soliden, namen pa je da se ga v enem letu tako opremi, da bo preživel expedicijo po svileni poti (čez kavkaz in dalje v centralno azijo, puščave). Že res da je to tam praktično edini avto, in glede delov ni problem, je pa bolj problem tu, ker ne vem kam naj se obrnem, ko vem kaj hočem, ker serijske ni problem dobit ker mam načrte za cel avto, samo težko robo nebi rad iz rusije naročal, sm slišal nekaj da je na madžarskem nekje možno dele dobit. Bi bilo pa najlažje, na kakšnega razsutega navaliti in ga malo obrati, za vsak slučaj pa še to in to in to......
-
roert mozetic
ce potrebujes se kaj za uaza poklicme na tel 040 429 362 robi. u v prihodnje ce bos se kej rabu pusti vsal telefonsko!!!
Recimo tale, ima tudi za uaza nekaj stvari: http://stores.ebay.at/LADA-TOTAL
ali pa tale iz madžarske: http://stores.ebay.at/gm404
je zaupanja vreden, se da z njim zmenit tudi mimo ebaya- nižje cene
ali pa tale iz madžarske: http://stores.ebay.at/gm404
je zaupanja vreden, se da z njim zmenit tudi mimo ebaya- nižje cene
Meni je bivši lastnik rekel, da je čez mejo na mađarskem ena trgovina, k se dobijo deli za uaza pa še relativno poceni. K problem tek ruslkih gar je teža karkoli pošiljaš če ni ročaj za vrata je prec +++ kg in te pride ceneje, da veš kaj hočeš in da se zapelješ gor. A v italiji ni nič? Jest sm pisal okrog k najbljižji uradni uvoznik je v beogradu, samo odgovarjajo samo bogu, ne meni kaj šele predstavnikom UAZa. Drugače je pa se bom ko se mi malo nabere delov za dobit obrnil na zgorne telefonske, in šele neto iskal okoli, če se ne bo dalo dobiti.
Moja telefonska 031890045 (Domen)
Moja telefonska 031890045 (Domen)
Kupim menjalnik
Pozdravljeni vsi skupaj,
Iščem nadomesni (rezervni) menjalnik za svojega uaza in me zanima ali ima kdo kakšnega viška, rabim samo menjalnik, brez reduktorja. Za delujočega bi dal do max 100 eurov. Če ima kdo kakšno sklopko viška se je tudi nebi branil =). Številka mobi: 031890045 ali mail: domen.robek@gmail.com lahko pridem iskat po celi sloveniji.
Iščem nadomesni (rezervni) menjalnik za svojega uaza in me zanima ali ima kdo kakšnega viška, rabim samo menjalnik, brez reduktorja. Za delujočega bi dal do max 100 eurov. Če ima kdo kakšno sklopko viška se je tudi nebi branil =). Številka mobi: 031890045 ali mail: domen.robek@gmail.com lahko pridem iskat po celi sloveniji.
Jaz sm enga uaza čisto obnovil od novih premz do vsega ostalega. Pred kratkim pa je avto naenkrat ostal v tretji brzini in nikakor več ne ven. Razdr sm cel menjalnik in vzrok okvare je bil popolnoma uničen sinhron za 4 brzino, uničil pa se je zarad tega ker je tamali igličasti ležaj, ki je na osi , ki je povezana z motorjem, popolnoma zdrobilo in je aksa v menjalniku mal plesala in tako pocas brusla sinhron, dokler ga ni tolko, da je sam počakalo vse skupaj. Sinhrona sm dal naredit po naročilu, 100 eurov in en teden počakas, ležaj ki ga je zdrobilo dobil pri nas za 20 eurov in to je to. Namesto novih tesnil, ki so se vsa uničla ko sem razdiral, samo dobra tesnilna masa. Zaenkrat vse lepo dela.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti