jeep na plin

Debata o avtih za offroad, opremi, predelavah, ...
RangeRover

jeep na plin

OdgovorNapisal/-a RangeRover » So Sep 05, 2009 10:56 pm

Pozdav!

Razmišljam da bi Jeep GC 5.9 limited LX predela na plin.

Meni osebno je edini contra ta, da je potrebno flašo zmontirati v kabino, prtljažnik in imaš potem prtljažnik velik kot v kabrioletu. JE mogoče še kakšen kontra?

Koliko litrsko bomobo se lahko postavi v prtljažnik med "blatnika"?

Je videl kdo kje, da ima kdo flašo namesto orignal rezervoarja za bencin in potem nekje zraven homemade 30 litrski tank za bencin.

Zanima me še, če poznate koga, ki bi zadevo vgradil predvsem kakovostno in lično. Namreč videl sem par dobesedno zmazkov pod motornim pokrovom.

Sam se nagibam k vgradnji PRINS sistema. Bojda je to topof. Je to res ?

Hvala in LP

Uporabniški avatar
RegentRS
Kraj: Piran

OdgovorNapisal/-a RegentRS » Ne Sep 06, 2009 9:49 am

ojla!!

vem da je tu okoli veliko pretuhtal LovroD :) za svojega free-ja V6.... on ma 60L namesto zadnjega lonca pod avtom..... baje obstajajo tudi ploščate bombole, ki jo daš pod vozilo, al pa dve manjši......
seveda je to malo nevarno za po terenu, sam jih lahko dodatno zašćitiš s kako šus plato..

lp
LR Series3 88 Lightweight V8
EX LR freelander 2.0td +2" :D

Tedy

OdgovorNapisal/-a Tedy » Ne Sep 06, 2009 6:22 pm

Na IQ so tud to naredil na hummerju, original ven pa en manjši rezervoar + plinski, tko da kar vprašaj jih. Je pa pol bol vprašanje kol si pripravljen dat za raznorazna "zmišljevanja" :?

LP Tadej

kleno

OdgovorNapisal/-a kleno » To Sep 15, 2009 3:03 pm

Jaz imam na GCju 5.2 Prins napravo. Plinsko cisterno imam spodaj (80l - 72l efektivnih) in cca 30l bencina - prtlažni prostor originalen.
Nisi ti z Iga? Prlet enkrat, pa ti lahko pokažem.

Vrni se na “Avtomobili in oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta