Sem lastnik 2.5 TDCi, XLT letnik 2009, tuning na 170KM. Z avtom sem zelo zadovoljen vedet moraš pač kaj kopuješ, da to pač ni neka limuzina.
Tovorne zmogljivosti so fenomenalne, kompozicija v smeri morje, na strehi 75kg prtljage THULE, v kripi štirikolesnik, na prikolici pa skoraj 1 tono težek čoln, zadeva pelje BP edino poraba pa ++++.
Terenske zmogljivosti so glede na to kakšna je obutev in na medosno razdaljo zadovoljive.
Gume ki jih dobiš na avtu ob nakupu mislim da Bridgestone dueler 840, ej kdo je pa tem dal oznako M+S, bi ga blo treba linčat, za letno uporabo še grejo dokler ne dežuje

. Obvezen nakup zimske gume, sam sem ga obul v Nokian WR suv s tem se pelješ kot po tirih.
Izogibaj se edino avtomatika, ker kolko je meni znano le ta nima RFW gumba s katerim odklopiš prednje peste, in si s tem samo porabo večaš.
lp bluub
P.S. ti pa toplo priporočam tuning ker ta zadeva oživi motor v višjih vrtljajih in se lažje zavrti. 2.5 se da tam maksimalno do 180 3.0 pa do 204 KM optimirat. Tuning sem dal delat pri Wolf podružnici v Minchnu, ni pa glih poceni ti pa garancija na avto ostane.