Dimen napisal/-a:Aceleratus incredibus napisal/-a:Če prav razumem imaš isti problem kot jaz. Ampak pri meni je to zaradi zvijanja gum v ovinku in posledično izpostavljenost zunanjih delov "štofeljcov" asfaltu.
A to pomen da mam premalo napumpane gume?
Sicer pa, kakšno je sploh pravilo glede pritiska v gumah, da se lepo obrabljajo. Verjetno obstaja neko razmerje med obremenitvijo in pritiskom.
Vsi imamo na gumah napisano max obremenitev in max pritisk. Kaj nam ta podatek sploh pove/pomaga. Ali lahko iz njega računamo priporočeno višino pritiska v gumah glede na obremenitev gume.
Oprosti, a malček pretiravaš.
Glede na to, da tvoj avtek ni ravno 100% perfekcioniran (kot kakšen 3 l/100km avto) ustrezen pritisk v gumah lahko dokaj dobro določiš "na uč": avto naj ti stoji običajno naložen na vodoravmi (v obe smeri!) podlagi, napolni gume toliko, da imajo kolesa na tleh malo "trebuščka" - tam kakšnih 5 mm bo kar v redu. Po mojem ti bo tam okoli 3,5 do 4 bara kar dovolj. Če ti bo avto s tem tlakom preveč poskakoval, malo znižaj. Če bo preveč trošil, malo povišaj.
To je vsa matematia.
Aha, pa še to: na skalnatem terenu napumpaj več, v pesku pa spusti vsaj do kakšnih 1,2 bara.
LP Miran