katra je tudi jeep sam de ma sam dva pogona
PLATNENA STREHA
PLATNENA STREHA
vprasanje je ce mi kdo od vas lahko svetuje kdo se s tem ukvarja ali reze streho...rad bi na moji katrci odrezal streho in gor dal platno...ali je potrebno za tak podvig imeti atest ali ne... ce ve kdo na koga se naj obrnem prosim za informacije... hvala
napisal sem da bom ojacal podn ne pa da bom mel vetrobransko steklo za oporo
Ja nic ... sicer sem v tej temi imel namen izvedeti cisto druge informacije kar mislim da ne bom od vas izvedel...(preberite na zacetku)
vseeno hvala za vas trud in si se pisemo...!!! KAJTI KMALU PRIDE NA VRSTO NIVA KATERA BO POKAZALA ZOBE OFFROADA
se tipkamo..
hvala
LIX 
Ja nic ... sicer sem v tej temi imel namen izvedeti cisto druge informacije kar mislim da ne bom od vas izvedel...(preberite na zacetku)
vseeno hvala za vas trud in si se pisemo...!!! KAJTI KMALU PRIDE NA VRSTO NIVA KATERA BO POKAZALA ZOBE OFFROADA
se tipkamo..
hvala
Katra se ne sesede, če jo slečeš. Pri nas so jo pred leti za pusta eni pubeci slekli in naredili custom nadgradnjo(star vojaški jeep willys like).
Katra se še vedno skup drži, vem pa, da so nekajkrat divjali z njo po gozdnih cestah.
Želim ti, da ne bo prekmalu pokazala tudi zobnikov
Katra se še vedno skup drži, vem pa, da so nekajkrat divjali z njo po gozdnih cestah.
LIX napisal/-a:vseeno hvala za vas trud in si se pisemo...!!! KAJTI KMALU PRIDE NA VRSTO NIVA KATERA BO POKAZALA ZOBE OFFROADA
Želim ti, da ne bo prekmalu pokazala tudi zobnikov
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti