kje si pa to vrteljaz pa od pečenjare Twisted Evil
Spodnjeposavski offroad
eh, no big deal, samo ka je menjalnik težak ko prašič (suh 80kg+)
drug menjalnik je že gor, še dvignil sem prednji konec za 5cm, ker sem itaq imel torzije narazen
frontija pa nisem nikoli kritiziral, saj me je celo presenetil, ko smo šli prvič z njim na teren
drug menjalnik je že gor, še dvignil sem prednji konec za 5cm, ker sem itaq imel torzije narazen
frontija pa nisem nikoli kritiziral, saj me je celo presenetil, ko smo šli prvič z njim na teren
And on the 8th day God created Land Rover
Cobra13 napisal/-a:compadre napisal/-a:... še dvignil sem prednji konec za 5cm, ker sem itaq imel torzije narazen...
Kaj mogoče veš če gre tud na fronteri ga dvignit na torziji pa če so kake posledice.
mislim, da podobno kot pri Nissanu, nisem pa siguren; torzijsko palico razbremeniš (dvigneš avto in odviješ napenjalec), jo potegneš ven in na ripnah prestaviš za zob ali dva, potem jo naviješ nazaj
pred tem si seveda zaznačiš ripne, položaj napenjalca in zmeriš višino avta......
....med napenjanjem na novo pa večkrat spustiš, zaziblješ in meriš na istih točkah
zdaj, koliko torzije zdržijo, pa ne vem....če bo vsekala, jo bom zamenjal, eno rezervno še imam
Sine napisal/-a:samo bertiju lafa, pa smo tko kritiziral frontero na koncu pa še najbolše laufa.
ja sam jaz jo pa na vsakem OR malo ruknem, grepa pa vseeno...
id rather die in a Land Rover than live in a Kia
ALUMINIJASTE OGRAJE
ALUMINIJASTE OGRAJE
- OrangePower
OrangePower napisal/-a:Fantje, se boste naslednji vikend kaj vozili okol? Bi bila dva avta iz druge strani gorjancev za kakšno potepanje...![]()
Ta vikend gremo na nežno na gorjance da vidimo če bo kaj stran padlo, drug vikend pa lahko kako resno celodnevno turco nardimo.
možno, sam bo treba dobit neke indijance, da nacoprajo kaj dežja, drugače ni zanimivo
compadre napisal/-a:OrangePower napisal/-a:Fantje, se boste naslednji vikend kaj vozili okol? Bi bila dva avta iz druge strani gorjancev za kakšno potepanje...![]()
Ta vikend gremo na nežno na gorjance da vidimo če bo kaj stran padlo, drug vikend pa lahko kako resno celodnevno turco nardimo.
možno, sam bo treba dobit neke indijance, da nacoprajo kaj dežja, drugače ni zanimivo
tko kot sem že reko zakurit ogenj pa klicat dež...
Berti napisal/-a:compadre napisal/-a:OrangePower napisal/-a:Fantje, se boste naslednji vikend kaj vozili okol? Bi bila dva avta iz druge strani gorjancev za kakšno potepanje...![]()
tko kot sem že reko zakurit ogenj pa klicat dež...
hehe, točno
http://www.youtube.com/watch?v=dqt53ZPKLYY
dvomim, da bomo najdli taprave prnas, mi muzičari nismo, tako, da lahko samo zakurimo, spustimo cd-jko in spijemo nekaj ognjene vode.......mogoče pa kaj rata
Sine napisal/-a:Berti napisal/-a:Sine napisal/-a:b prvo moji ferozi motor odpove
Zakaj ti je pa odpovedal motorKaj ga nisi prodal
sem. ampak je možakarju kmalu za tem motor zaribal - res nevem kaj je delal. spravo se je neki kiler menjat pa mogoče tuki kaj všpilal![]()
motor je bil 100% ko sem mu prodal.
A taku veliš
Huligan napisal/-a:mi neki kurmo pa neče tut goret tako kot treba.
znaš procedüri; pero na glavo, malo ognjene vode, pa okol ognja plesat in kričat:"ah gaahs gaah, ah gaahs gaah" (indijanska beseda za dež - cherokee)
drugi pa naj po kantah tolčejo
no rain, no mud, no mud, no fun ...and if the dog's prayers were answered, the skies would rain bones.
vir cherokee besed: http://www.care2.com/c2c/groups/disc.ht ... st=1252360
- OrangePower
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost