Slovenj Gradec Avto Show
Slovenj Gradec Avto Show
Tole je objavil naš kapo strani na strani od Off road club 3 kraji
http://www.offroad3kraji.com/strani/index.php
Citiram:
Slovenj Gradec Avto Show 14-16 Januar 2005
V SlovenjGradcu se dogaja Avto Moto Show med 14 in 16 januarjem 2005. Prejeli smo naslednjo vabilo:
Sobota 15. januar od 9.00 dalje
PREDSTAVITEV OFF ROAD SCENE Z UVODNIM TEKMOVANJEM PRED PRIČETKOM D.P. –ja
Tekmovanje bo potekalo na motokros progi poleg letališča v sklopu MOTO SHOWA. Za tekmovalce so pripravljene simbolične nagrade. Vozi se tri krat po dva kroga.Proga bo od 9.00 dalje odprta za trening. Tekmovanje se bo časovno prilagajalo ostalemu dogajanju.
Vse nadaljne informacije 051-20-50-91 Žabar.
ZARADI VSTOPNIC OBVEZNA PRIJAVA DO SREDE 12. JANUARJA.
LP
Miran
http://www.offroad3kraji.com/strani/index.php
Citiram:
Slovenj Gradec Avto Show 14-16 Januar 2005
V SlovenjGradcu se dogaja Avto Moto Show med 14 in 16 januarjem 2005. Prejeli smo naslednjo vabilo:
Sobota 15. januar od 9.00 dalje
PREDSTAVITEV OFF ROAD SCENE Z UVODNIM TEKMOVANJEM PRED PRIČETKOM D.P. –ja
Tekmovanje bo potekalo na motokros progi poleg letališča v sklopu MOTO SHOWA. Za tekmovalce so pripravljene simbolične nagrade. Vozi se tri krat po dva kroga.Proga bo od 9.00 dalje odprta za trening. Tekmovanje se bo časovno prilagajalo ostalemu dogajanju.
Vse nadaljne informacije 051-20-50-91 Žabar.
ZARADI VSTOPNIC OBVEZNA PRIJAVA DO SREDE 12. JANUARJA.
LP
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Jst mislim, da je tole bl nategancija - zadnja dva avtošova sta mu odpadla, tko da ne vem če mu bo letos uspelo, ker mu zveza ni odobrila.
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=23010&start=0
Povzeto po enem drugem forumu od večih udeležencev:
Upam, pa da se bo vse uredilo in se potem vidimo tam.
LP
Nebivedu
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=23010&start=0
Povzeto po enem drugem forumu od večih udeležencev:
Kolikor vem je AŠ izdalo negativno soglasje iz istega razloga kot lani, ker dogodek ni vpisan v nacionalni koledar.
Sam vpis ne zahteva dodatnih stroškov.
Očitno pa za g.Lemež ne veljajo pravila kot za vse ostale in bo drugo leto probal tretjič, po sistemu v tretje gre rado.
Hec pa je, da sem na slosportu prebral, da letos ni ovir, ker naj bi bilo vpisano v koledar, pa očitno ni...
Pa sej že vrabci (kjer koli že so trenutno ) čivkajo da je Lemež dolžan še pa još. V zapisniku seje Upravnega odbora Aša pa lepo piše da so poravnane obveznosti pogoj za vpis v koledar.
Pa čist možno da je še kej druzga narobe
Kakor sam poznam zakone in postopke, prireditve brez soglasja upravne enote ne more bit. Upravna enota pa izda soglasja, samo. če ga izda tudi nacionalna panožna zveza, to pa je pri nas AŠ2005.... Kakor koli obrneš, tako je.
Vse skupaj že meji na črni humor, ker rinenje z glavo skozi zit, škoduje vsem. REcimo, da se za Lemežev švo resnično zanimajo kvalitetni tuji dirkači... in že drugo leto zapored bo ostalo samo pri hvaljenju in zgolj besedah. Kako bo katerikoli kvaliteten dirkač, sploh še resno vzel ponudbo iz Slovenije, če je bil že 2x nategnjen?
Slaba reklama za resnost prireditv pri nas. Škoda se pa dela.
Nisem simpatizer nobene strani, me pa skrbi kaj se dogaja, ker se dela hud škoda.
Nedko se bo moral zresnit in če ugotovi objektivna odgovornost, bi moral kdo odgovarjat in bi mu bilo potrebno preprečit, da bi delal še naprej blamaže.
Lemež je tak nakladač, da kar boli in s svojim početjem dela veliko in nepopravljivo škodo slovenskemu motošportu.. Ne moreš scat proti vetru. Vse kar bi moral naredit je to, da bi prireditev prijavil na AŠ - vpis v koledar!! - ker je že lani zaradi tega bila odpovedana prireditev. Nič ne rečem, dva zimska showa sta se mu izredno posrečila, oba sta bila BOMBA .očitno pa misli, da njegova beseda velja več kot beseda Šustra, Anderliča ,Freyerjai in Mosleya skupaj
Upam, pa da se bo vse uredilo in se potem vidimo tam.
LP
Nebivedu
Oh, saj ni moj prispevek.
Pa da povem čisto po pravici: kot staremu rallyistu mi je šlo zdej ene par let na močno
čim sem slišal zgoraj navedena imena velmož v raznih zvezah.
Organizatorja tega dogodka ne poznam. Ampak, če bi jaz živel blizi omenjenega kraja in bi bila vsaj majhna možnost, da se z mojo offroad kišto LEGALNO nekje izven ceste vozim, bi šel pogledat. In probat seveda. Pa ne tekmovat. Probat!
Ej, Vigadu, smeški delajo, samo kliknem na njih. Čestitam!
LP vsem
Miran
No, saj v SG tako nisem mislil iti.
Ampak glede tele Avstrije:
Moje stare kosti (predvsem pa moja najdražja doma
ni nad tem navdušena ) ne bi gor prespale, ampak bi se že v soboto, pa magari sredi noči, nazaj domov vrnil. A v enem dnevu končajo vožnje, ali je nadaljevanje v nedeljo obvezno? Muziko iz 60 pa tudi jaz iz mp3 v avtu kar naglas navijam na takih nočnih vožnjah navijam.
Pa kaj je to res tekma, ali gre bolj za zabavo in malo štimunga -verig 17 colskih namreč nimam!
LP
Miran
Ampak glede tele Avstrije:
Moje stare kosti (predvsem pa moja najdražja doma
Pa kaj je to res tekma, ali gre bolj za zabavo in malo štimunga -verig 17 colskih namreč nimam!
LP
Miran
zimski off road show 2005
Ja, fantje čist prou mate. Če kdo slučajno pomisli, da bi kar koli organiziral, kaj naredil je treba takoj poduzet vse mere, da se to opluva ali pa kar prepove.
Kje so vsi tisti, ki so spračevali kdaj bo kaka dirka?
Iz vabila ne znam nikjer razbrati, da je Lemež organizator Off Roada.Mogoče bl slabo berem.
Kakor koli že. Mi v Slovenj gradcu bomo, pa če ušpičene prekle GOR padajo.
L.P. Žabar
Kje so vsi tisti, ki so spračevali kdaj bo kaka dirka?
Iz vabila ne znam nikjer razbrati, da je Lemež organizator Off Roada.Mogoče bl slabo berem.
Kakor koli že. Mi v Slovenj gradcu bomo, pa če ušpičene prekle GOR padajo.
L.P. Žabar
Ne želim in nočem mešati kakeca, niti ne poznam današnjih razmer, ampak če kdo se potrudi in nakaj organizira, je treba to pohvalit. Će je slabo zorganiziral, pa potem tudi popluvat. Ampak potem, ne pa že v naprej.
Ker pa je mene malo sram pred gledalci ga srat z avtom, me bolj zanima sosedna tema - Avstrija. Tam gledalcev verjetno ne bo kaj dosti, mislim, da bo samo kakšen jodlar z vilami svojo nivco stražil.
Vem, da mešam topice, ampak, a gre pol kdo v soboto zjutraj gor čez Ljubelj? A obstaja že kakšna organizirana skupinca? A se lahko pridružim?
Pa se dejmo o tem pogovargat pod pravim topic naslovom.
LP
Miran
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
Se opravičujem organizatorju. Jst sm začel s tem, kar je bilo napisano na ostalih forumih. Samo to so govoril taki ki vozijo pri nas na seicento in podobnih pokalih. A je potem offroad izven avtošova, al je zraven, ker najbolj se to govori da avtošov ni bil vpisan v koledar in da zarad tega ni odobren od AŠ2005.
Sam se bom udeležil Slovenj gradca, še bolj všeč bi mi bilo, če bi bilo to u nedeljo, ampak bo v soboto tut dobro. A lahko kdo mal bl opiše kak se pride do te proge?
LP
Nebivedu
Sam se bom udeležil Slovenj gradca, še bolj všeč bi mi bilo, če bi bilo to u nedeljo, ampak bo v soboto tut dobro. A lahko kdo mal bl opiše kak se pride do te proge?
LP
Nebivedu
- marolt 4x4
- Kontakt:
Včeraj mi je Janez naredil podaljške za amortizerje, danes bom to skupaj sestavil in v prihodnje ne bom več tok nasedal, ker bo avto za 7cm višji zadaj, spredaj pa že zdej ni bilo dost problemov.
Vsa čast Maroltu4X4, da si je vzel čas in se posvetil podaljškom. In tko bom lahko v soboto vozil že z zvišanim avtom.
Vsa čast Maroltu4X4, da si je vzel čas in se posvetil podaljškom. In tko bom lahko v soboto vozil že z zvišanim avtom.
Evo avto je dvignjen, pa ne za tok kot bi hotu, ampak še za par cm več - zdej bo še lepš vozit po terenu. Jutr bom pa še na cesti sprobal kako se kej obnaša pri večji hitrosti, pa še poslikal ga bom.
Janez kdaj greste vi v konvoju proti slovenj gradcu, pa kje imate zborno mesto, da se vam pridružim?
LP
Nebivedu
Janez kdaj greste vi v konvoju proti slovenj gradcu, pa kje imate zborno mesto, da se vam pridružim?
LP
Nebivedu
- marolt 4x4
- Kontakt:
prijave za off road
VSE KI IMATE NAMEN UDELEŽITI SE AUTO SHOWA PROSIM, DA SE PRIJAVITE DANES V SREDO. ZBORNO MESTO JE DO 8.30 " BAR VAGON " ZA BENCINSKIM SERVISOM V MISLINJI. ZARADI ZAGOTOVITVE VSTOPNIC IN POSLEDIČNO PREHODA PREKO CELOTNEGA PRIREDITVENEGA PROSTORA NAKNADNE PRIJAVE V SOBOTO NE BODO MOGOČE.
PRIJAVE : orc4x4ljubljana@siol.net
ali 051/20 50 91
L.P. ŽABAR
PRIJAVE : orc4x4ljubljana@siol.net
ali 051/20 50 91
L.P. ŽABAR
- marolt 4x4
- Kontakt:
No, pa smo doma. Ne vem kaj bodo rekli drugi, ampak meni je bilo v Slovenj Gradcu všeč. Še več takšnih dogodkov si želim. Bravo Mison, prvi si naredil zimsko dirko (škoda da ni bilo ene 15 cm snega na croos progi) in prvi si naredil Drag racing s terenci. To mi je blo res všeč. Itaq. Če sem bil pa v zmagovalni ekipi...he,he,he...
Miran, moral bi videt kaj naredi bencinar V8 avtomatik. Bi spremenil mnenje o bencinarjih.So mal avspuhe gledali....pa še to od daleč...
LP Ludwig
Miran, moral bi videt kaj naredi bencinar V8 avtomatik. Bi spremenil mnenje o bencinarjih.So mal avspuhe gledali....pa še to od daleč...
LP Ludwig
God shave the queen...
Dirka je bila cool, tako da vse pohvale Missonu, Anuški, Janezu in številnim drugim prostovoljcem - brez štartnine in z nagradami, in pripravljeno z veliko entuziazma. Jaz bi si želel prog, ki bi bile bolj zahtevne za pelat (ko pa imam vzmetenje tako zelo premehko, da ne morem čez grbine preveč tiščat
), ampak to je seveda stvar okusa. Bili so pač brzinci. Glavno je bilo, da smo se zabavali. Se že veselim naslednje dirke - baje bo na Sitarjevem poligonu na Brniku marca (iz dobro obveščenih krogov
).
LP
Samo
LP
Samo
2 Ludwig
Mojega mnenja o bencinarjih in dizlih ne bom spremenil - predvsem ne tega, da je V8 najlepše rohneč stroj. Sound tak, da sem nekoč ga hotel že enega v garažo postaviti (samo motor) in poslušati. Hvala bogu (bencinu?), da potegne, samo koliko pa za to popije? Sploh pa Ludwig, preberi dobro moje pisanje o motorjih dizel ali bencin in boš videl, da so tudi pri meni V8 iznad konkurence.
Mimogrede - tudi na Koroškem je bilo luštno, sploh zame, ki sem 10000% turist.
Lepo in izredno pohvalno, da ne pljujete po SG dirki. Pridni.
LP
Miran
Mojega mnenja o bencinarjih in dizlih ne bom spremenil - predvsem ne tega, da je V8 najlepše rohneč stroj. Sound tak, da sem nekoč ga hotel že enega v garažo postaviti (samo motor) in poslušati. Hvala bogu (bencinu?), da potegne, samo koliko pa za to popije? Sploh pa Ludwig, preberi dobro moje pisanje o motorjih dizel ali bencin in boš videl, da so tudi pri meni V8 iznad konkurence.
Mimogrede - tudi na Koroškem je bilo luštno, sploh zame, ki sem 10000% turist.
Lepo in izredno pohvalno, da ne pljujete po SG dirki. Pridni.
LP
Miran
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov