... bi bilo možno zadevo zamakniti za en teden ... potem midva častiva celo ekipo z pristnim pridelkom štajerskih vinogradov ...
lp
marko
miran napisal/-a:No spet sem nazaj. Malo zvit, pa vseeno.
Torej Sviščaške avanture (vsaj zame) za letos verjetno odpadejo, imam pa sedaj en drug (gibalno neobremenjujoč) predlog:
A se dobimo vsi mahnjeni na OR to soboto pri nas na Obali (blizu mene, glej koordinate) v eni kantini, naredimo degustacijo dobrih domačih vin in potem nadaljujemo s tistimi, ki nam bodo všeč? Tudi kaj za prigriznit se dobi zraven. Spanja ni, razen v lastni režiji. Seveda debata odprta za vse bolj in manj pametne teme.
Iz Ljubljane je do tu ene 115 km.
Sporočite.
LP Miran
miran napisal/-a:Glede na iztekanje leta so gostilne po mojem preveč polne.
Zato Marička (v tej fazi odločanja) še ne pride v poštev. Ni pa moja predlagana klet odprtih vrat daleč proč. Navodila za dostop bom posredoval vsem zainteresiranim. Ko bo čas za toZaenkart samo ta grobi opis smeri: Koper - Izola - Šared - Korte.
Lepo, da je interes.
L pričakovanja poln P
Miran
Vigadu!
Predlagam,da organiziraš prednovoletno srečanje vseh prijavljenih in neprijavljenih forumašov.
LP Brane
PS Sedežni red,imam idejo.
Nazaj na vrh
ludwig
Pridružen/-a: 26.07.2003 21:38
Kraj: Moravče
Objavljeno: Čet Nov 03, 2005 10:41 am Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
Za kole in pajserje je poskrbljeno, torbico prve pomoči prinesite s seboj...
PS
Brane a mi lahko rezerviraš stol zraven hoverja....
Pridružen/-a: 23.03.2005 21:50
Kraj: kamnik
Objavljeno: Čet Nov 03, 2005 10:48 am Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
NE!
Nazaj na vrh
brane
Pridružen/-a: 23.03.2005 21:50
Kraj: kamnik
Objavljeno: Čet Nov 03, 2005 10:57 am Naslov sporočila:
NE!
in NE!
Ti je jasno?
NE!
LP Brane
Po forumu brska: Bing [Bot] in 1 gost