....pa je prišla k hiši nova ruska zverinica, ki še neve kdo je njen novi lastnik. Upam da se bo blata hitro navadila, kot se ga je morala stara.
So pa rusi bistveno naprednejši v nastavitvah podvozja od drugih, saj ima bela lada kot je razvidno brezstopenjsko nastavitev podvozja, ne po višini pač pa po širini....sistem se odvisno od ceste somodejno prilagaja, včasih mogoče malo preveč.
Me je pa pogled v prtljažnik zelo razveselil ko sem zagledal nove 16 col jeklene feltne na njih pa nekoliko manj nove gume.
No da pa nebo naša jagr niva še bolj ljubosumna kot je že glede nato da jo zaliva dež in rja cveti kot tulipanček, bela pa je pod streho , se bo lahko razveselila novega prvega diferenciala.
Ker pa vseh stvari 4 taktne zadeve le ne zmorejo sem moral kupiti manjšo količino Castrolovega TTS-a za "cvajtaktarje".
Mi pa nastavljivo podvozje nekako ne potegne zato bi prosil za nasvet kako odpraviti tisti malček tolerance, ki je pri zadnji levi gumi(ležaji so se podrobil to je vse kar lahko povem)
Resno prosim za nasvet kaj in kako.
Če kdo potrebuje TTS-a se da zmenit.
Lp Tadej