Stran 1 od 1

kaj pravite na to,da....

Objavljeno: Pe Sep 03, 2010 2:01 pm
Napisal/-a ferrarist
....se članom,ki imajo manj kot recimo 30 objav prepove oddajanje malih oglasov? :?

Objavljeno: Pe Sep 03, 2010 5:04 pm
Napisal/-a Matej T
Jaz sem takoj ZA!

Objavljeno: Pe Sep 03, 2010 8:47 pm
Napisal/-a jereb
Kaj pa, če kupuje????

Objavljeno: Pe Sep 03, 2010 10:36 pm
Napisal/-a ferrarist
hmmm....no,to bi lahko pustili....jaz bi rekel:najmanj 20 ali 30 objav na forumu za oddajo oglasa PRODAM....kaj porečete drugi? Rafter???

Objavljeno: Pe Sep 03, 2010 10:39 pm
Napisal/-a Koren
Čeprav je to moja manj kot deseta objava, se strinjam kljub temu, da imam kaj za prodat. To je problem vseh forumov. Pa vendar, možnost da nekaj kupimo nam da tudi možnost, da kupljeno slikamo, pohvalimo, predstavimo.
Tak da če se glasuje, sem proti oglasom "Prodam" in za "Kupim" do 20 objav :-)

Objavljeno: So Sep 04, 2010 7:20 am
Napisal/-a AŁIEN
Mar ni bilo to že rečeno??? Prvi post - oglas - briši....

Objavljeno: So Sep 04, 2010 7:37 am
Napisal/-a gregor
Jaz se pa ne strinjam.
Če nečesa ne kupuješ, pač ne glej oglasov. Ne vem kaj vas toliko motijo oglasi od "padalcev", če so kolikortoliko jasno napisani in imajo neko zvezo z offroadom.

Sem že mislil načet to temo o brisanju.
Pred kratkim mi je nekdo zbrisal oglas od "padalca", ki me je zanimal. Ko sem hotel čez en dan prodajalca kontaktirati, oglasa ni bilo več.Haso je prodajal svojo Nivo, zato je dal na offroad forum oglas.
Čez dva dni ga kliče Mujo in pravi "Ja samo zovem da ti kažem da neću kupiti tvoja kola." :lol:

Objavljeno: So Sep 04, 2010 7:44 am
Napisal/-a tjordan1
gregor napisal/-a:Jaz se pa ne strinjam.
Če nečesa ne kupuješ, pač ne glej oglasov. Ne vem kaj vas toliko motijo oglasi od "padalcev", če so kolikortoliko jasno napisani in imajo neko zvezo z offroadom.

Sem že mislil načet to temo o brisanju.
Pred kratkim mi je nekdo zbrisal oglas od "padalca", ki me je zanimal. Ko sem hotel čez en dan prodajalca kontaktirati, oglasa ni bilo več.Haso je prodajal svojo Nivo, zato je dal na offroad forum oglas.
Čez dva dni ga kliče Haso in pravi "Ja samo zovem da ti kažem da neću kupiti tvoja kola." :lol:
se strinjam s tabo gregor.pač ne klikneš in greš dalje:-)

Objavljeno: So Sep 04, 2010 8:45 am
Napisal/-a AŁIEN
Saj če je v vsaj majhni zvezi z forumom je načeloma OK. Vendar kaj ko se potem usujejo ko lastovke, najprej ena potem pa.....
Poleg tega objavijo oglas na napačen način, eden zadnjih ima naslov Kupim - prodam!!! Kako naj ga potem preskočiš. ne moreš ga preskočit če ne veš zakaj se gre. Vsak oglas, ki ni objavljen v skladu z pravili foruma je treba brezpogojno zbrisat. Brez opozorila.
Potem primer: nekaj časa nisi na forumu potem je pa kup takih padalskih... trije citroeni, 2 golfa, rabljene gate, viagra, etc..... vmes je pa naprodaj samurai, kako naj ga najdem???
To da nekdo išče nekaj in bi rad kupil se pa da rešit. Dve rubriki oglasov. Ena za kupim ena za prodam. Oglasi bodo bolj pregledni poleg tega pa lahko pod kupim lahko objavljajo tudi padalci, brez omejitev.
Za prodam pa strogo: kot prvo mora biti v zvezi z forumom, kot drugo pa mora biti pravilno napisan ter obvezno vsebovati CENO. Ne kr neki u tri dni....Pravila so jasno napisana in dana pod NE PREZRI, in se jih je treba držat!!
Ostali redni člani foruma pa pač lahko oglašajo tudi druge stvari, ki nimajo neke veze z offroadom, brez omejitev.

Objavljeno: So Sep 04, 2010 9:12 am
Napisal/-a golnar
se strinjam z alienom. ni potrebne omejitve števila postov, le upoštevajo naj vsa pravila, ker vsakomur ki ima morda doma kaj 'pametnega' za prodat, se ziher ne da obiskovat foruma tako kot nam.

Objavljeno: So Sep 04, 2010 9:14 am
Napisal/-a AŁIEN
Pa še nekaj sem pozabil. Opazil sem kar nekaj avtov ki so se dolgo vlačili po avtonetu in drugod. Potem so se pa pojavili na tem forumu in to za višjo ceno kot je bila dva meseca ali več nekje drugje :evil: :evil:
Vedno je šlo za en post, ki je bil oglas. Poglejte pod seznam članov in poiščite člane z enim postom.
To bi nekako primerjal s tem da greš v lokal samo srat, popiješ pa nič. Stranišče je namenjeno gostom lokala ne pa za vse ki pridejo naključno mimo. Stranišče mora nekdo vzdrževat, čistit, kupit papir ter narediti vse da se gostje dobro počutijo in se vračajo v lokal. Potem pa ti pride nebodigatreba, vse poserje in gre.....
Za take so javna stranišča, avtonet, bolha, itd....vse polno jih je. Pa še brezplačno je....
Ostali, ki nekaj naredimo da je forum živ in zanimiv moramo pa potem to sranje brat :evil: :evil: zakaj bi mi morali preskakovat take poste, oni naj preskočijo forum. To je offroad forum in ne oglasnik. Kaj pa moderatorji???? Ena od njihovih dolžnosti je da pregledajo vse poste. Poleg tega imajo pa še delo z registracijo nekoga, ki bo napisal en sam usran post.
Zakaj jim je treba imeti dodatno delo, dosti ga imajo že z nami.....

Objavljeno: Ne Sep 05, 2010 3:45 pm
Napisal/-a robinzon
Kaj pa če omejiš oglase kjer se prodajajo avti v enem kosu?
Oglasi kjer prodajajo opremo off road pa brez omejitev?
Tisti ki visijo tu z namenom ujeti poceni kripo in jo preprodati naj iščejo drugje. Faloti ki bi se radi znebili poceni kripe pa naj objavljajo na avtonetu ali kje drugje. Če pa kdo prodaja ali podarja dele za terence ali ostalo opremo ki bi prišla prav komu ki se rad vlači po brezpotjih, naj se mu oglasi ne omejujejo, ker v bistvu se take stvari težko kje drugje prodajo. Bolha je tako polna šare da je težko najt rabljeno levo polosovino za samuraja....
Nekako tako, no.

Objavljeno: Ne Sep 05, 2010 3:56 pm
Napisal/-a miran
Se vidi, da me nekaj časa ni bilo. Očitno smo medtem na tem forumu nekoga redno zaposlili, ki (24/24 in 7/7) sprejema vsa gradiva za objavo in jih takoj, a vseeno po temeljiti obdelavi, objavi. In mi, ki ga za to delo vestno plačujemo, se pač lahko kapriciramo, kaj in kako naj kaj objavi.
Dobro jutro in lep dan!
Miran

Objavljeno: Po Sep 06, 2010 9:47 pm
Napisal/-a Rafter
Evo tudi mene s svojim mnenjem.

Celih osem dni sem bil odsoten (prvič v tem poletju). Na dopustu, izključno z mojo najdražjo (nosečko), brez neta, FB, GSMa, mailov.... in v tem času me je s polnimi pooblastili zamenjal Ferrarist.

Sedaj je sam videl, kako je, ko te gnjavijo novi "uporabniki", ki jim je edino važno, da hitro nabijejo objavo za prodajo nečesa_pač, ko jim objavo izbrišeš, obenem pa jim še pošlješ ZS s pojasnilom, zakaj si jo izbrisal, priložiš link do Pravil za objavo oglasov, in jim za ziher še skopiraš vsebino njihovega oglasa (da se ne bodo rabili matrat ob ponovni objavi), pa ti nekateri vejo povedati še kaj o tvojem družinskem deblu.

Enako je s tistimi, ki se ne želijo podrediti želji, da je vsebina na Forumu pisana vsaj v 80% slovenščini, saj je offroaderjev v SLO tako malo, da se jih večina zbira prav na tem Forumu, in je potrebno omogočiti branje tako ravninskim Prekmürcem, kot rovtarjem iz Tolminskega, Posavcem, Gorenjcem, Primorcem kot tudi nam zarukanim Štajercem.

Prav tako sem včasih celo preveč strpen do tistih, ki so "stari" forumovci, pa vseeno ne želijo upoštevati zgoraj že omenjenih Pravil. Včasih zamižim na eno oko in sam popravim naslov oglasa, včasih pa imam tudi jaz "žute minute" in gre objava pač v izbris.

Sam ne odstopam od svojega mnenja (ki je bilo tudi s strani drugih forumovcem potrjeno že pred dvema letoma), da je potrebno za objavo oglasa tipa P: imeti vsaj 5 objav na Forumu in vsaj eno v podforumu Povejmo kaj o sebi. Pa vendar glede ta drugega pogoja marsikdaj zamižim.

Ko pa mi bo čas dopuščal, pa bom (upam da s pomočjo Vigaduja ali pa Ferrarista ali koga drugega) dokončal prenovo Foruma v phpBB4, čeprav se mi zdi da bo prej že petka zunaj. ;)

Howgh.

Aja, LP iz jebeno hladnega MB. Res je težki prehod iz 31°C na 13°C. :wink:

Objavljeno: To Sep 07, 2010 8:57 am
Napisal/-a compadre
moj glas je ZA

tako, kot je alien dal fenomenalno primerjavo z sekretom. To ni javno stranišče.

Proti oglasom nimam nič, tudi če ni v zvezi z offroadom, če je že v naslovu razvidno, za kaj gre (vključno z P: ali K: ali M: -- menjam), če je oglas donekle urejen z obvezno okvirno ceno, z zaželjeno sliko, opisom in morebitnim kakšnim linkom in seveda omogočenim kontaktom.

Omejitev z petimi posti se mi zdi premajhna, ker znajo padalci potem nabiti nahitro pet brezveznih postov v drugih temah (so bili primeri, ki se jih ne spomnem), vsaj ena tema v "predstavimo se" je pa dobra ideja.

Potem, ko si robo prodal ali kupil, se bi pa tudi šikalo, da bi se to objavilo, "prodano/kupilo", in nato gre tema v zaklep, ne pa da čez pol leta ali leto nekdo sprašuje, če je še na voljo ali kaj drugega.

Za kupce ali za "K:" bi pa pustil vajte bolj narahlo, ker to pač ne bi smatral pod parazitizem, recimo, nekdo bi iskal kakšnega terenca ali rezervni del ali opremo, se prijavi na ta forum in da oglas kupim........v tem smislu pa smatram, da človek rabi pomoč ali informacijo 8)

Objavljeno: To Sep 07, 2010 9:18 pm
Napisal/-a robinzon
Tole z obvezno navedbo cene, je zihr nujno. Ker polovica neresnih že tu odpade. Pa potem je pol manj postov za brat, ker firbci ne sprašujejo koliko in zakaj toliko.... Pa še telefona se mal prišpara.

Objavljeno: Sr Dec 29, 2010 3:53 pm
Napisal/-a medo-1
jest sm tud za :vinska_bratca:

Objavljeno: Sr Dec 29, 2010 5:24 pm
Napisal/-a uzitek
niti približno mi ni jasno zakaj vas to toliko moti :shock:
mene niti najmanj ne moti, ker če kaj kupujem ,pogledam, drugač pač ne, kje je tu problem ne vem, razen v nekaterih glavah, ker preprodajalcev pač ne trpijo itd.
zna mi pa kakšen oglas priti prav in sem ga vesel, pa če je član prvič tu al pa stotič.
Če pa je forum bolj zasebna stvar posameznikov, ki se bolj ali manj že poznajo med samo.....je pa druga zgodba

Objavljeno: Če Dec 30, 2010 9:16 am
Napisal/-a Zoran67
uzitek napisal/-a:niti približno mi ni jasno zakaj vas to toliko moti :shock:
mene niti najmanj ne moti, ker če kaj kupujem ,pogledam, drugač pač ne, kje je tu problem ne vem, razen v nekaterih glavah, ker preprodajalcev pač ne trpijo itd.
zna mi pa kakšen oglas priti prav in sem ga vesel, pa če je član prvič tu al pa stotič.
Če pa je forum bolj zasebna stvar posameznikov, ki se bolj ali manj že poznajo med samo.....je pa druga zgodba


Se strinjam