Jagri na OffRoad Forumu
Jagri na OffRoad Forumu
Skrajni čas je, da vidimo, koliko nas je tule.....
1.Andrej (GPW1942), LD Toško Čelo (Ljubljana)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1.Andrej (GPW1942), LD Toško Čelo (Ljubljana)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
American Jeep-In War and Peace
miran napisal/-a: plizarje
orkodijo miran skor z stola sm padu od smeha ......plizarjev ni v Afganistanu Miran
Mater sta me nasmejala
GPW....a more bit jagr jagr ali šteje tudi priimek, Jager, Lovec
Naslov teme je pa full kul: Jagri na offroad forumu......mislim ej
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Saj veste, kaj pravijo, kakšna je (po Toporišiču) definicija lovcev? Skupina oboroženih............................................................. do gostilne. (na pikah vstavi tekst po želji).
Tokrat moramo pridati: nekateri ne hodijo peš, ampak se vozijo s požrešnimi osebnimi vozili na štirikolesni pogon.
Tokrat moramo pridati: nekateri ne hodijo peš, ampak se vozijo s požrešnimi osebnimi vozili na štirikolesni pogon.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
Že od nekdaj se mi zdi da se slovencev držita dva fakta in sicer da so lovci pijanci in da ameriški avti "žerejo" 50l.
Nastalo je pa to od ljudi, ki niso lovci in vsekakor ne lastniki amerikanca, jaz sem oboje in začuda te stvari sploh ne držijo.
Drugače je pa po zakonu o orožju absolutno treba met 0,0 alkohola v krvi, zagotovim vam da se to kar kontrolira in če bi bli lovci res taki pijanci, nebi imel nobeden več orožja in s tem lovcev nebi blo več v Sloveniji.
Nastalo je pa to od ljudi, ki niso lovci in vsekakor ne lastniki amerikanca, jaz sem oboje in začuda te stvari sploh ne držijo.
Drugače je pa po zakonu o orožju absolutno treba met 0,0 alkohola v krvi, zagotovim vam da se to kar kontrolira in če bi bli lovci res taki pijanci, nebi imel nobeden več orožja in s tem lovcev nebi blo več v Sloveniji.
Extremely anti diesel guy
It's better been judged by 12 then carried by 6.
-
Offroad_jager
Filko napisal/-a:Že od nekdaj se mi zdi da se slovencev držita dva fakta in sicer da so lovci pijanci in da ameriški avti "žerejo" 50l.
Nisem lovec! Če še nisi videl pri vas pijane horde z orožjem pri k nam, ne pretiravam, ampak poznam veliko lovcev in bognedaj za alkotest ko gredo v jago
TUDI NA FB>>>KLIK
Verjetno so nekateri "veseli" ves čas, pred in po jagi, že na tešče in zvečer
Zanimivo, da sem kot lovec velikokrat žrtev verbalnih napadov besnih vegetarijancev, lovcev, motoristov, zaščitnikov, zelenih, pasjeljubcev, ornitologov, rejverjev, gobarjev, gozdnih jebačev, homoseksualcev, odlagalcev smeti,........
Drugače pa povsod najdeš dobre in slabe ljudi. Med lovci, off-roaderji, motoristi, vegetarijanci, pasjejebci,.....aja, med politiki in tajkuni malo težje
Zanimivo, da sem kot lovec velikokrat žrtev verbalnih napadov besnih vegetarijancev, lovcev, motoristov, zaščitnikov, zelenih, pasjeljubcev, ornitologov, rejverjev, gobarjev, gozdnih jebačev, homoseksualcev, odlagalcev smeti,........
Drugače pa povsod najdeš dobre in slabe ljudi. Med lovci, off-roaderji, motoristi, vegetarijanci, pasjejebci,.....aja, med politiki in tajkuni malo težje
American Jeep-In War and Peace
Filko napisal/-a:Že od nekdaj se mi zdi da se slovencev držita dva fakta in sicer da so lovci pijanci in da ameriški avti "žerejo" 50l.
in vse bi bilo spet lepo do konca naših dni....

AVTOVLEKA 051 800 777 I have the body of a God. But it sucks cause it´s Buddha AVTOVLEKA 051 800 777
Offroad_jager napisal/-a:Jagr v LD Vrhnika....
GPW 1942, smo blizu...strelske tekme se pri vas redno udeležim.... mogoče mi celo ti lahko pomagaš s konkretnim nasvetom kakšen avto za potrebe jage... LP
če boš slona ustrelu ,nabavi scanio V8
AVTOVLEKA 051 800 777 I have the body of a God. But it sucks cause it´s Buddha AVTOVLEKA 051 800 777
Rafter napisal/-a:Saj veste, kaj pravijo, kakšna je (po Toporišiču) definicija lovcev? Skupina oboroženih............................................................. do gostilne. (na pikah vstavi tekst po želji).![]()
![]()
![]()
poznam enega, ki ma gor pole vsega nastetega se 33ke, da noben zvonček ne preživi
Hja, je pa precej blizu resnice. 80% lovcev je pijancev, poraba na terenu pa je tudi 40litrov(80% od 50litrov)
Vito_ napisal/-a:Filko, meni so vedno vedno zatrjevali da so lovci pa ribiči precej lažnjive sorte.
Sem ustrelil tako velikega jelena, da je bila samo njegova senca težka 10 kil!
Prejšnji teden sem ujel tako veliko ribo, da je še danes luknja v vodi!
@Vito kdo pa ti je lahko take neumnosti zatrjeval?
Sven napisal/-a:Nisem lovec! Če še nisi videl pri vas pijane horde z orožjem pri k nam, ne pretiravam, ampak poznam veliko lovcev in bognedaj za alkotest ko gredo v jago
Brez laži... davnega leta sva imela z ženo gostilno na podeželju in kot po naključju so se veliko tam zbirali lovci.
Imeli so poseben privilegij, da smo jim kako nedeljo odprli že ob kaki 5 uri zjutraj.
Neke nedelje, oziroma sobote so se pozabili najaviti, da bodo prišli v nedeljo zjutraj(skupinske jage) in ker sem sam trdnega spanca so me nazadnje prebudili z flobertom pod oknom spalnice, da sem jim odprl gostilno! Sam sem dobil občutek, da ravno trezen človek tega ne more storiti
GPW1942 napisal/-a:.........
Zanimivo, da sem kot lovec velikokrat žrtev verbalnih napadov besnih .....rejverjev, gobarjev, gozdnih jebačev, homoseksualcev, odlagalcev smeti,........
Drugače pa povsod najdeš dobre in slabe ljudi. Med..... pasjejebci,.....a
O fak LOL tolk se pa že dolgo nisem nasmejal tule gor
ne morš no....- Mitsurugi2
Ja sej veliko je pijanih tudi na cesti, pa očitno jih mora bit nekaj tudi v vladi, pa gasilci, ribiči, komunala, elektro,...., skratka povsod se najdejo, ampak ne pomeni pa zdej da smo sami pijanci v sloveniji.
Lovstvo se je v zadnjih 10 letih spremenilo za 20000% in to čisto vse, tisti ki ste zraven tako poznate situacijo, ostalim pa niti ne mislim razlagat in vas prepričevat da nismo pijanci in morilci, ker nima smisla, to normalno razgledan človek sam dojame, če se seveda pozanima malo.
Drugače pa ne vem zakaj ta isti fakt o pijancih in morilcih ne velja recimo za mesarje?!?!? "Pijejo" sigurno kaj, "morijo" pa celo večkrat na dan?
Lovstvo se je v zadnjih 10 letih spremenilo za 20000% in to čisto vse, tisti ki ste zraven tako poznate situacijo, ostalim pa niti ne mislim razlagat in vas prepričevat da nismo pijanci in morilci, ker nima smisla, to normalno razgledan človek sam dojame, če se seveda pozanima malo.
Drugače pa ne vem zakaj ta isti fakt o pijancih in morilcih ne velja recimo za mesarje?!?!? "Pijejo" sigurno kaj, "morijo" pa celo večkrat na dan?
Extremely anti diesel guy
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
) ne morejo.