Jagri na OffRoad Forumu
-
Offroad_jager
Nevem kako misliš, da nimam kaj iskat? Ta gozd je moj,zato predvidevam,da jager s terencem nima tam kaj iskat.Če se že vozijo po mojem gozdu naj se vsaj primerno obnašajo,ne pa p....t kot da je vse njihvo. Filko mislim, da bi bil tudi ti užaljen če te negdo na tvojem na p...i pa nima tam kaj iskati!Filko napisal/-a:V bistvu te ne more, bi te pa jaz tut, ker nimaš kaj tam delat
V novem zakonu naj bi blo to dorečeno, ampak v naši državi se nikol ne ve , niti kdaj bo nov zakon in niti če bo dorečeno
Ja to je pa druga stvar. Sej pravim, da tule pri nas imamo to kar lepo porihtano, tudi odnose s kmeti in lastniki imamo zelo dobre in poskušamo takšne tudi ohranit imamo pa tudi sami probleme ampak ne z off road-erji ampak 1 hard enduro, 1 kroska in 1 atv.
Sam sem bil že parkrat v planini, ko so se mimo peljati, upam samo da jih nikoli ne bom srečal z avtom, ker bomo vsi mrtvi, vozijo se na polno po nepregledni makedamski cesti, kot da je zaprta samo za njih.
Sam sem bil že parkrat v planini, ko so se mimo peljati, upam samo da jih nikoli ne bom srečal z avtom, ker bomo vsi mrtvi, vozijo se na polno po nepregledni makedamski cesti, kot da je zaprta samo za njih.
Extremely anti diesel guy
It's better been judged by 12 then carried by 6.
Tako je kot je GPW napisal, zaradi posameznikov so vsi usrani....tako zaradi pijače, kot zaradi verbalnih deliktov. Dobrih del večine se ne vidi, sranje enega posameznika pa na vse dobro senco vrže....tako je povsod. Najbolj pa pride do izraza tam kjer se nosi uniforma ali neka jasna znamenja pripadnosti........in pol pljuvamo po vseh čeprav niso nič krivi. Tako kot na nas, sam da zagledajo terenca pa gredo ljudem že lasje pokonci.....prav tako zaradi nekaj kretenov.
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Izpis iz zemljiškeknige čudežno pomaga. Daš plastificirat, pa v ladlc...fire napisal/-a:Saj ravni odnosi so problem! Nekateri se res obnašajo kot purani na svojem, potem pa jaz naletim na jagra, ki je imel opraviti s takimi pacienti pa je slaba volja na obeh straneh.Vsakemu jagru pa tudi ne moram pojasnjevat,da sem na svojem.
Tako sem jaz v mojem pick-upu vozil kopijo 33. in 102. člena ZVCP, kjer piše, da se na tovornem vozilu oziroma na priklopnem vozilu, ki ga vleče traktor, sme voziti v prostoru za tovor največ pet oseb, ki so potrebne za nalaganje oziroma razlaganje tovora.
Verjemi ali ne, vsaj petkrat smo se izmazali.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
Rafter napisal/-a:[
Verjemi ali ne, vsaj petkrat smo se izmazali.
pametni pišejo, še bolj pametni pa kopirajo
GPW1942 napisal/-a::nazdravljamo:
Hvala. Dejstvo je, da če me policaj ustavi zradi prehitre vožnje ali pasu sem sam kriv in ne morem in ne smem pluvat po celi policiji ampak sem sam kriv. Če vidim deset pijanih jagrov pa če meni en psa ustreli ne morem reči da je cela zelena bratovščina pijana in da jih je treba pobit. Če to mislim sem večji bedak kot onih par izjem......če pa en kreten vse zorje z terencem pa pričakujem da ne bo potem en mene jebal v glavo samo zato ker se peljem z terencem. Ker to folk ne šteka se vozim z samurajem, ki ga nihče ne šteje med terence
Sej streljali so verjetno dovolj daleč od naselja, ampak potem so šibre pršle na tvoj balkon. Mislim da je 200m, ampak vseeno se ne sme streljat proti hiši
Drugače pa šibre niso glih neki bavbav, smo bli na lovu skupaj z italjani, tam ti pa šibre kar po glavi letijo
Men te reči včasih ko sem bil majhen, niso kaj dost pomenile, oziroma nisem na to tako gledal, potem pa sem se začel ukvarjati malo bolj resno s kratkocevnim orožjem (IDPA) tekme na državni, europski in tudi svetovni ravni, sem tudi sodnik in od takrat imam zelo drugačne poglede na takšne tipe, lovse,.., ki streljajo proti hiši, imajo cevi orbnjene proti drugim, čeprav prazne in vsaj kar se naše LD tiče se je marsikaj spremenilo, pa še strelski sem
Drugače pa šibre niso glih neki bavbav, smo bli na lovu skupaj z italjani, tam ti pa šibre kar po glavi letijo
Men te reči včasih ko sem bil majhen, niso kaj dost pomenile, oziroma nisem na to tako gledal, potem pa sem se začel ukvarjati malo bolj resno s kratkocevnim orožjem (IDPA) tekme na državni, europski in tudi svetovni ravni, sem tudi sodnik in od takrat imam zelo drugačne poglede na takšne tipe, lovse,.., ki streljajo proti hiši, imajo cevi orbnjene proti drugim, čeprav prazne in vsaj kar se naše LD tiče se je marsikaj spremenilo, pa še strelski sem
Uhuhuu.. pa imam spet kaj za napisati
Poglejmo dejstva:
Vsi ljubitelji terenskih vozil (pustimo sedaj na miru šminkersko podvrsto) se s svojimi avtomobili radi vozimo po terenu. Pika. A smo norci ali ne, pijani ali ne, ni važno, dejstvo je, da se radi zapeljemo izven urejenih cest. Eni nas zato marajo, večina (pošteno povedano -> upravičeno) ne.
Vsi lovci radi ubijajo živali. Ne iz potrebe, ne iz ljubezni, kar iz veselja. To jim ni služba (kot mesarjem ali veterinarjem ali ...) to jim je veselje. Ko se včlanijo v lovski podmladek, komaj čakajo, da so dovolj stari, da smejo imeti svojo puško. Verjetno zato, da z njo streljajo. V samoobrambi
V rubriki "še pomnite tovariši" bi lahko izbrskal v vseh časopisih objavljeno sliko našega nekoč ljubega Tovariša Tita, ki se je z njegovim nadvse ljubim prijateljem Tovarišem Scuropopesku slikal po nadvse uspešnem lovu, pred neverjetno veliko količino pobitih medvedov, jelenov in ne vem kaj je še bilo zraven. A sta bila lačna? Sta jih zato pobila? A se je kdaj kakšna lovska organizacija distancirala od takega početja? Ne? No vidite.
Eden od vas jagrov 4x4 forumašev ima v podpisu spodaj napisano, da je nadvse anti diesel možakar. Pa ne vem zakaj.
No vidite, jaz sem pa nadvse anti lovec možakar. Pa vem zakaj. Ker imam preveč rad živali, da bi se strinjal s tem, da jih kdorkoli ubija izključno zaradi lastnega veselja do ubijanja.
Houg, ih habe gešprohn!
LantilovskiP Miran
PS: če pa je čar v opazovanju, zalezovanju in ne vem še čem, pa vam, neljubi mi lovci, povem, da je dooosti težje narediti dobro fotografijo živali, kot pa jo ustreliti.
PPS: Ne, nisem vegetarijanec.
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Kot bi bral članek od Jadranke Juras.
Vsak ima pač svoje mnenje in na žalost velika večina razmišlja tako kot ti, je pa očitno da stvari ne poznaš stvari niti približno. Niti ti jih pa ne mislim razlagat ali debatirat o teh stvareh, si me pa malo razočaral, ker sem te imel za drugačnega človeka Miran.
Vsak ima pač svoje mnenje in na žalost velika večina razmišlja tako kot ti, je pa očitno da stvari ne poznaš stvari niti približno. Niti ti jih pa ne mislim razlagat ali debatirat o teh stvareh, si me pa malo razočaral, ker sem te imel za drugačnega človeka Miran.
Moj brat je lovec, tako, da o teh stvareh žal ne nakladam kar tako. Res pa je, da sva oba že precej stara dedca in da že dolgo ne živiva več pod skupno streho. Lahko, da so danes stvari drugačne. Sicer dvomim, a dopuščam to možnost.
So mi lovci že grozili s puško, pa nisem spremenil oz. preklical svojih izjav, tako, da jih tudi sedaj ne bom. Pa če si še tako razočaran nad menoj.
LP Miran
PS: kdo za hudiča pa je Jadranka Juras
So mi lovci že grozili s puško, pa nisem spremenil oz. preklical svojih izjav, tako, da jih tudi sedaj ne bom. Pa če si še tako razočaran nad menoj.
LP Miran
PS: kdo za hudiča pa je Jadranka Juras
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
-
RangeRover
miran napisal/-a:PS: kdo za hudiča pa je Jadranka Juras
http://www.youtube.com/watch?v=vUzEjcZI ... re=related
Bila je članica prve funk zasedbe planet groove poleg vsega je pa tudi
brezpogojno proti ubijanju živali, proti krznenemu plašču, usnjeni pilotski jakni itd...
Miran, ne boš verjel.....z Jadranko se osebno poznam, pa doma imam 6 malih živali (+ribe v akvariju) kot hišne ljubljenčke, pa hmelja pospravim več kot mesa (polvegetarijanec)
,pa lani sem prostovoljno v okviru LD pospravil več smeti kot tehtamo vsi forumaši skupaj....
...Ej, vidiš da ni vse tako slabo....
LP andrej
...Ej, vidiš da ni vse tako slabo....
LP andrej
American Jeep-In War and Peace
Filko napisal/-a:Sej streljali so verjetno dovolj daleč od naselja, ampak potem so šibre pršle na tvoj balkon. Mislim da je 200m, ampak vseeno se ne sme streljat proti hiši
CCa 100-150m.
Ko je moja gospa pop...la so čudežno vsi nekam izginili.
Osebno nimam nič proti Jagrom, jih poznam kar nekaj in vem, da tudi skrbijo za živali, ki pa jih na žalost potem tudi ubijejo. Me osebno je lepše pogledat kakšno srno od blizu, ko te tako butasto pogleda da sploh neveš kaj in kako. Bogi fazani pa me vsako pomladno jutro prav nežno prebujajo dokler ne zaslišiš pokanja ponavadi v nedeljskih jutrih, čudežno izginejo vse živali. Mogoče eden med redkimi ki, imam pogled na precejšen del barja in je bolj zanimivo zjutraj gledati srne kako se pasejo na trvniku ali sosedovi njivi kot pa poslušati pokanje flobertov in lajanje psov. Vse lepo in prav da tudi jagri poskrbite za naravo in odvoz smeti, kaj pa če bi se osredotočili na pobijanje zgolj in izklučno bolnih živali?
Lep ne lovski Pozdrav

ena lovska, ko smo že pri jagrih
http://www.youtube.com/watch?v=nb48Vl0_ ... re=related
Upam da takih ni na offroad forumu
http://www.youtube.com/watch?v=nb48Vl0_ ... re=related
Upam da takih ni na offroad forumu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
lahko figo. Samo čuvajska služba pri opravljanju dela v revirju, za ostale velja isto kot za vse ostale državljane.