Jaz bom že poštimal, kakšna bodo pa anketna vprašanja?5x4 napisal/-a:rafter, a se da naknadno nardit anketo
No, pa se dajmo še lastniki terencev preštet
lisko napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:
...... solidne vozne lastnosti, dober obcutek za volanom, predvsem pa občutek golomaznosti na cesti, ki jo daje samo še kamion.
...
Mislim da bo tole veljalo kr za vse jeepe malo starejših letnikov
nisem mislil slabe lastnosti kamionov
Mislil sem, da ni problema zapeljati na bankino, nic ne udari, ko se srecujes se bolj z rešpektom umikajo itd... to sem mislil
mamaMicka napisal/-a:lisko napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:
...... solidne vozne lastnosti, dober obcutek za volanom, predvsem pa občutek golomaznosti na cesti, ki jo daje samo še kamion.
...
Mislim da bo tole veljalo kr za vse jeepe malo starejših letnikov
nisem mislil slabe lastnosti kamionov
Mislil sem, da ni problema zapeljati na bankino, nic ne udari, ko se srecujes se bolj z rešpektom umikajo itd... to sem mislil
Verjem da dobro poznam:) in to mi je pri jeepu prekleto všeč
Rafter napisal/-a:Jaz bom že poštimal, kakšna bodo pa anketna vprašanja?5x4 napisal/-a:rafter, a se da naknadno nardit anketo
čimveč znamk. toyota, land rover, suzuki, daihatsu, uaz, lada, merđo/puch, micibuši, nissan, razno... pol pa vsak obkljuka tisto kar vozi.
lahko se pa naveže tema na tisto ta drugo (če se prav spomnim), kjer naj bi vsak predstavil svoj avto, samo je ne najdem.
No, kot rečeno sem zelo neaktiven in zato tako pozen odgovor.
Ja, rinu sem tja kamor ne bi smel. Prvič sem obračal na preozki cesti in nasedel na zamrznjeno plužino, drugič sem na smučišču parkiral na edino prosto parkirišče (kup napluženega snega). Tretjič, so mi pa na gozdni cesti prijele špere tako, da me je postrani potegnilo v ovinek. Potem pa avto nikakor ni hotel zapeljati nazaj na cesto, ampak je vedno bolj lezel v globel. Z verigami je pa šlo kot pesem.
No, ampak sem pa vsaj ugotovil, da se verige montirane na prednja kolesa bolje obnesejo, kot če jih montiraš zadaj ... in da bi moral kupiti še en par verig.
Ja, rinu sem tja kamor ne bi smel. Prvič sem obračal na preozki cesti in nasedel na zamrznjeno plužino, drugič sem na smučišču parkiral na edino prosto parkirišče (kup napluženega snega). Tretjič, so mi pa na gozdni cesti prijele špere tako, da me je postrani potegnilo v ovinek. Potem pa avto nikakor ni hotel zapeljati nazaj na cesto, ampak je vedno bolj lezel v globel. Z verigami je pa šlo kot pesem.
No, ampak sem pa vsaj ugotovil, da se verige montirane na prednja kolesa bolje obnesejo, kot če jih montiraš zadaj ... in da bi moral kupiti še en par verig.
-
gasper.suligoj
- Kraj: Tolmin
No pri nas je ena gnila Niva, kupljena pred dvemi leti od elektra za plato laškega... Sicer si sam tza vsak dan ne želim terenca, ampak taka kanta mora bit pri hiši, vsaj pri nas. Vržeš not kar se ti zljubi, nabašeš psa, podreš sedeže in voziš cement, komot pelješ vso kramo v gozd... Načrti s tem kurnikom so itak veliki (ko bo dnar
), za začetek ji moram luknje poflikat. Aja, pa še brat je kuferam zmečkal, ko mu je drevo skočilo za avto, pa stara mama je vrata v steber odprla med vožnjo, tako da je kljuka počila. Tak da mam še to za zglihat, potem si jo bom upal poslikat. Sicer so pa doma še 3 traktorji, če to šteje
Lp,gasper
P.S.: Sosed iam tudi KIO Sportage, izključno za vožnjo po travnikih. No ja, zadnje leto stoji tam, odkar štrajka računalnik
Lp,gasper
P.S.: Sosed iam tudi KIO Sportage, izključno za vožnjo po travnikih. No ja, zadnje leto stoji tam, odkar štrajka računalnik
No, pri nas IMT prav lepo rine v klanec. Prav tako rikverc!
http://www.shrani.si/f/1V/3J/1D1dXyAz/imt-539-dv.jpg
http://www.shrani.si/f/1V/3J/1D1dXyAz/imt-539-dv.jpg
-
gasper.suligoj
- Kraj: Tolmin
Picpoki, sam zate
naslednič se nam pa pridruži, bomo to v živo gledal pa pivo zravn pil... velik bolj prijetno kot pa slikce na forumu
l.p.
pajk
naslednič se nam pa pridruži, bomo to v živo gledal pa pivo zravn pil... velik bolj prijetno kot pa slikce na forumu
l.p.
pajk
Nazadnje spremenil pajk, dne Ne Apr 04, 2010 8:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Zadnje pol leta sem samo teoretik ker še restavriram avto, tako da nič ne obljubim. Če pa bo kdaj dolgcajt se pa definitivno oglasim.
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
Js pa še kar nimam avtomobila
nekaj iskušenj z ofroadam pa sem le nabral, uglavnem v prevračanju
samo še salto mi manjka
http://www.youtube.com/watch?v=_5PmoFbPh1E
nekaj iskušenj z ofroadam pa sem le nabral, uglavnem v prevračanju http://www.youtube.com/watch?v=_5PmoFbPh1E
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov