quote]
Če nekoga poznaš, še ni nujno da si z njim tudi prijatelj
Offroad_jager napisal/-a:Al1975 sem doma glih nasproti tebe, vidim bevke down town čez okn.... pokanje flobertov na barju ponavadi pomeni odstrel sivih vran, ki pa sam veš kakšno škodo povzročajo... v mesecu maju požrejo cele njive koruze na novo posajene.... za njihovo nenormalno širjenje pa smo odgovorni vsi...ker dokler bodo smeti na vsakem koraku, ki jim zagotavljajo hrano, se bodo tudi uspešno plodile, pa seveda poanjkanje naravnih sovražnikov... v LJ so celi vsako leto prieri napadov na človeka...kaj praviš na to.... pa odstrel lisic da se preveč ne razmnožijo in da se ne širi steklina?

Tudi mi popi*devamo, ker nas ribiči je*ejo s svojimi termini drstenja rib.... Hočemo naredit tekmo DP na Kolpi, nam rečejo da ne smemo po 20.03., ker se drsti sulec. Hočejo moji fantje trenirat na Savinji (zgornji tok - Mozirje), pa ne smejo pred 15.4., ker se spet nekaj drsti. Pol pa nivo vode pade in je spet kurc.AŁIEN napisal/-a:pa ribiči tudi pokajo in rabuko delajo na veliko, ko kormorane plašijo.
Tako da ne vse na jagre valit.....
robinzon napisal/-a:
Drugače pa jagri v teh koncih še kr spoštujejo naravo, razen nekaj svetlih izjem ki delajo take oslarije da se ti želodec obrne.
GPW1942 napisal/-a:Skrajni čas je, da vidimo, koliko nas je tule.....
1.Andrej (GPW1942), LD Toško Čelo (Ljubljana)
.LD TABORSKA JAMA (grosuplje okolica)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sam moraš vedet da si kot lovec neprofitni uslužbenec države in ona polaga zakon kdo se bo vozil po gozdu in kdo ne!!!Filko napisal/-a:To je kot vedno pri slovenskih zakonih. Država naredi zakon, ki začne veljat, ni še pa podzakonskih aktov, ne ve se kdo bo to kontroliral,....
Zato pa se lahko ta zakon tolmači na več načinov in preganja se res samo težje prekrškarje. Sej mogoče se tudi lovci nebi smeli voziti po gozdu, ampak to je nekak normalno za državo, če se vozi gozdar ali lastnik zemljišča je še tudi, če se pa offroader, je pa že sumljivo, čeprav se vsi vozijo enako in je obremenitev narave enake od vseh, je pa to problem, če zakon ni dorečen do konca, tako kot pri nas ni večina zakonov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost