mesečni računi za gorivo
mesečni računi za gorivo
Zanima me koliko EU na mesec porabite za gorivo?
Jaz zapravim okrog 150EU pa se mi zdi kr dost.
Lp Matej
Jaz zapravim okrog 150EU pa se mi zdi kr dost.
Lp Matej
- Mitsurugi2
Enkrat tedensko tankam poln tank (okoli 80L). Torej okoli 350eur.
S tankom naredim okoli 600km.
S tankom naredim okoli 600km.
Nazadnje spremenil Mitsurugi2, dne Pe Mar 12, 2010 9:17 am, skupaj popravljeno 1 krat.
VM - Turbotronic®
Koliko stanejo dolge gate na mesec?
HAALOOOOO!
MIslim da se porabo meri na kilometer in ne kar nekaj tja v tri dni. Nekateri naredijo na mesec 2000 km, nekateri pa 20km.
Glede na to da imamo v svetu enega najnižjih standardov in eno najvišjih cen goriva, vsi zapravimo preveč denarja za to. Pa če je to 100 ali pa 1000 eur.
HAALOOOOO!
MIslim da se porabo meri na kilometer in ne kar nekaj tja v tri dni. Nekateri naredijo na mesec 2000 km, nekateri pa 20km.
Glede na to da imamo v svetu enega najnižjih standardov in eno najvišjih cen goriva, vsi zapravimo preveč denarja za to. Pa če je to 100 ali pa 1000 eur.
robinzon napisal/-a:Koliko stanejo dolge gate na mesec?
HAALOOOOO!
Lej če te tema ne zaanima jo lahko mirne duše preskočiš in greš veselo naprej....
Drugače pa tte gate tudi nekaj stanejo,če stroške razdeliš na mesece:).....
- Mitsurugi2
Vse to. Sploh živim na enem hribu k se skoz gor pelješ v 2. prestavi na 3.000 obr oz. v 3. prestavi s torkiranjem. Jeba je ko nič ne paše nikamor.
Problem je tudi box opažam. Načeloma 12 13 pokuri prazen. Z boxom malo več. Ena od zavor me neprestano zavira. To tudi šteje.
Bomo vidl k pridejo nove čeljusti.
Lp
Problem je tudi box opažam. Načeloma 12 13 pokuri prazen. Z boxom malo več. Ena od zavor me neprestano zavira. To tudi šteje.
Lp
VM - Turbotronic®
Mitsurugi2 napisal/-a:Vse to. Sploh živim na enem hribu k se skoz gor pelješ v 2. prestavi na 3.000 obr oz. v 3. prestavi s torkiranjem. Jeba je ko nič ne paše nikamor.
Lp
Aha no se mi je zdel, ker jaz za 40 evrov nardim mal prek 400km....Res pa je da ga že dolg nisem polno tankal, da bi videl koliko nardim s polnim tankom. Je pa tudi res da je vse to samo cestna relacija. Resnega terena vidi bolj malo, ker mi ga je škoda
- Mitsurugi2
Mitsurugi2 napisal/-a:Men pa plovec že celi cajt ne dela pa morm skoz polno tankat ker nočem da mi na enkrat crkne nekje.
Tako sem jaz že prvi teden po nakupu ostal na AC,me je zjeb....tako da zdaj treba pa kr vsakič malo preračunat za kolk km bo,ker nikol ne tankam polno, mi na pokrovčku pušča:),seveda pa s sabo obvezen pribor 5l kantica z bencinom
Lp Matej
- Mitsurugi2
Mi je rihtal znanec. Neko ploščico je zalotal/pošvasal skupaj in mi je en cajt kazal od polnega pa vse do polovice, ko je prišel do polovice je padel na 0. Zdj pa sploh nč več ne kaže. Skoz na 0.
Točn tko, kantico 5L skoz sabo pa na prbližn računat kolk kilometrov in litrov. Dokler fotr magno posoja se še da nekak.
Me je pa presenetil da ima tolk velik tank. 23 GAL
Točn tko, kantico 5L skoz sabo pa na prbližn računat kolk kilometrov in litrov. Dokler fotr magno posoja se še da nekak.
VM - Turbotronic®
Mitsurugi2 napisal/-a:Mi je rihtal znanec. Neko ploščico je zalotal/pošvasal skupaj in mi je en cajt kazal od polnega pa vse do polovice, ko je prišel do polovice je padel na 0. Zdj pa sploh nč več ne kaže. Skoz na 0.
Točn tko, kantico 5L skoz sabo pa na prbližn računat kolk kilometrov in litrov. Dokler fotr magno posoja se še da nekak.![]()
Za rezervoar noben točno ne ve koliko je velik....V navodilih piše pribl. 75 litrov....na netu najdeš podatke da so nekateri imeli tudi 90L tank....Očitno ga moj ima saj ko je prazen z lahkoto natankam 85L.
- Mitsurugi2
Jaz sem zmanjsal strošek.
Od torka kar imam plin sem tankal 4x po ca 60 litrov PLINA, kar snaša okoli 250€. To pomeni, da bom mesec zaključil z okoli dobrih 1000€!
Bom pa na tem mestu povedal, da se v moči NE pozna nič, poraba ca 2-3 litre večja!
Avto pa v kurcu... Its a Jeep thing, you...
Samo res... vedno kaj, samo ga imam se vedno rad, ce bi bil to renault, bi bil ze v Srbiji...
P.S. >Ce koga zanima... Pri 230 km/h (po stevcu) kuri skoraj 60l/100km
Od torka kar imam plin sem tankal 4x po ca 60 litrov PLINA, kar snaša okoli 250€. To pomeni, da bom mesec zaključil z okoli dobrih 1000€!
Bom pa na tem mestu povedal, da se v moči NE pozna nič, poraba ca 2-3 litre večja!
Avto pa v kurcu... Its a Jeep thing, you...
Samo res... vedno kaj, samo ga imam se vedno rad, ce bi bil to renault, bi bil ze v Srbiji...
P.S. >Ce koga zanima... Pri 230 km/h (po stevcu) kuri skoraj 60l/100km
-
gasper.suligoj
- Kraj: Tolmin
nekje cca 400 litrčkov mesečno.
- služba 60 km v eno smer, delam pa nekje od 12 do 14 dni v mesecu
- druga služba(odvisno kje delam)
- potepanja po naravi.
no april bo pa kr za ne vervat.
vozit ne morem, bergle pa ne grejo na nafto.
- služba 60 km v eno smer, delam pa nekje od 12 do 14 dni v mesecu
- druga služba(odvisno kje delam)
- potepanja po naravi.
no april bo pa kr za ne vervat.
vozit ne morem, bergle pa ne grejo na nafto.
Red bull ti da krila, brkinska slivovka pa 4x4 pogon!!!!!!
http://demetra.ruf.si/index.php?route=common/home
http://demetra.ruf.si/index.php?route=common/home
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost