LP!
Vglavnem problem je sledeč,s kolegom imava pajerota on krateki model
jaz dolgi, obema nama zamaka kabino in sicer voda se nabira pod tepihom spredaj.
Notri jo pride veliko tako da, ko pritisneš na tepih brizgne med prsti.
Avto smo probali zalivati z vodo, nalivali smo jo v reže odspredaj pri ventilatorju zračenja kabine, vezno steno med motornim prostorom in povsod kjer smo mislili da bi lahko puščalo, seveda nismo ugotovili nič.
Stvar je moteča, da ne govorimo smrdeča po zatohlem pa tudi za pločevino poda škodljiva. Aja oba avtomobila sta bila po podu speskana in zaščitena z mehko od 3M antirombo in naknadno še voskana tako da, voda skozi dno poda bi težko prišla(vsaj po našem mnenju).
Če je mogoče kdo imel podoben problem in je stvar uspešno saniral oziroma če ma kdo kako idejo kje bi to zamakalo se mu za pomoč v naprej zahvaljujem.
Vnaprej hvala za pomoč Jernej in Martin!!
Problem!Pajero 2 zamakanje kabine
Na mojemu tudi zamaka, ko je dež imam polne pragove vode ko je vode dovolj udari ven pred prednjimi sedeži. Ugotovil sem da pride voda v pragove pri zadnjih bočnih steklih. Ker je pajero spodaj na novo zaščiten so se posledično zamašile luknje v pragovih skozi katere naj bi odtekala voda, bo treba spucat. Najmanj problemov je pozimi ko voda v pragovih zmrzne, haha.
Lp.
Lp.
-
primorec 90
- Kraj: Vogrsko
Ste probali zalivat tudi pri steklih na vratih? Enkrat sem pri mojem ugotovil, da je voda tekla po stranski šipi v notranjost vrat, od tam pa ni uspela odteči skozi luknjice na spodnjem delu vrat. Ker je bil avto nagnjen še na pravo stran, je voda tekla iz vrat mimo obloge, naravnost pod tepih 
Kdor dela, greši, reče petelin in zleze z race
Lp Andrej
Lp Andrej
dragi forumski sotrpini
se Vam zahvaljujem za pomoc, napake sicer se nismo odpravili ampak
predvidevamo da, je teorija zamakanja ob zadnjih bocnih steklih najverjetnejsa saj semo tudi mi tam opazili sledi vode in mokroto
bomo probali mocit in cakali ce zalije,
rezultate javim
Seenkrat hvala v kolikor se se komu porodi kaka ideja na plan z njo
Lp Jernej in Martin
se Vam zahvaljujem za pomoc, napake sicer se nismo odpravili ampak
predvidevamo da, je teorija zamakanja ob zadnjih bocnih steklih najverjetnejsa saj semo tudi mi tam opazili sledi vode in mokroto
bomo probali mocit in cakali ce zalije,
rezultate javim
Seenkrat hvala v kolikor se se komu porodi kaka ideja na plan z njo
Lp Jernej in Martin
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov