Sem mlad fante, ki se je po nekaj letih vožnje po cestah naveličal asfalta in si zaželel mal terena.
Trenutno sem za avto prpravlen dat okol 5 jurčkov, za vso ostalo opremo k pride za predelave pa glih tko. Gledu sem mal Samuraje in Pajero Pinine. Moj brat in oče mata oba Land Cruiserje, pa sta oba izredno zadovolna, če odštejemo drage rezervne dele (kr mislm d pride z vsakim japoncem) in pa rjavenje. Sam glih nimam 15 jurjev za vložt u tak avto, zato razni Rangerji, LC, novejši Pajero odpadejo.
Point avta ne bi bil glih nek hardcore offroading, ampak bol overland, potovanja po rovtah, ampak še vedno tko d je v igri čim manj asfalta. Zto bom definitivno kake 5, 6cm avto dau dvignt z vzmetmi, snorkel, mogoče celo body lift, verjetno kakšn ARB Air Lock, vzeti pa zihr OME, ker mam z njimi že od prej dobre izkušnje in cena se mi zdi sprejemljiva.
P.S.: kako ste kej seznanjeni z 4x4servis.si? Tam sem gledu da delajo te HD odbijače z vitlom, kar me mau zanima, pa bi rad slišu kako pa kaj če ma kdo izkušnje.
Najlepša hvala za nasvete