Imam novo slikico. Jana, hvala!
Upam, da ne boš linka kdaj ugasnila.
Da bo vse po regelcih: avtor slike je Marko Vidmar, slikano 15. 11. 2005, cca koordinate 9*30'00'' E; 31*15'27'' N
LP Miran
Imam novo slikico!!!
Imam novo slikico!!!
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Ja, lahko bi bila še boljša: isti glavni akter, ista banja, le okolica bi morala biti na sliki takšna, da bi se res vedelo, da je sredi puščave. Sedaj je toliko nekih pikic zadaj, da bi lahko kdo pomislil, da je kje na Sviščakih slikano. Če se prav spomnim, pa so te pikice tako le kakci od živali, ki hodijo sem pit. Ampak vseeno na tej mičkeni slikici izgledajo kot grmički.
Vseeno je tudi ta v redu, a ne?
L namočen P Miran
Vseeno je tudi ta v redu, a ne?
L namočen P Miran
maya napisal/-a:miran kje točno ste se pa vozli tule na sliki?
Miran je po moje trenutno nekje v toplih krajih, zato bom jaz odgovoril na vprašanje.
Slika je nastala jeseni 2005, ko smo šli do Borj el Khadre. Tale je posneta nekje na pol poti od Borj el Khadre proti El Bormi.
maya napisal/-a:zgleda pa res res hudo!!!!!![]()
![]()
Zame osebno je območje južno od El Borme najlepši del tunizijske Sahare. Sipine so velike in dolge, z vmesnimi dolinami, ki so široke tudi do kilometer. Vožnja tam je res pravi užitek.
lp
marko
Sem že nazaj (s tablico seveda
)
Marko ima prav.
Lepo, blizu, samotno, lahko, težko ... največ puščavske muzike za najmanj denarja in časa.
A vendar: nobena puščava ni igrača - tudi v teh krajih jih je nekaj ostalo za vedno.
Upam, da je lanska histerija okoli obveznih vodnikov za južni del Tunizije že mimo in da gremo čimprej spet tja dol.....
LP Miran
Marko ima prav.
Lepo, blizu, samotno, lahko, težko ... največ puščavske muzike za najmanj denarja in časa.
A vendar: nobena puščava ni igrača - tudi v teh krajih jih je nekaj ostalo za vedno.
Upam, da je lanska histerija okoli obveznih vodnikov za južni del Tunizije že mimo in da gremo čimprej spet tja dol.....
LP Miran
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti