PREDSTAVIMO SE.
PREDSTAVIMO SE.
VIDIM DA JE NA TEM FORUMU VEDNO VEČ TAKIH, KI STRELAJO V PRAZNO.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE....
CULE 041 690 166 ZA VSE KI RABIJO KAR KOLI NA GORENJSKEM, TISTIM ,KI ME MISLIJO JEBAT, PA KOJ POVEM DA NAJ SE JEBEJO...PA NE MI ZAMERT K SE DEREM...SAM DOST JE...OK...
LP
Pa bi ponižno prosil Rafterja če da to temo pod ne prezri...
CULE 041 690 166 ZA VSE KI RABIJO KAR KOLI NA GORENJSKEM, TISTIM ,KI ME MISLIJO JEBAT, PA KOJ POVEM DA NAJ SE JEBEJO...PA NE MI ZAMERT K SE DEREM...SAM DOST JE...OK...
LP
Pa bi ponižno prosil Rafterja če da to temo pod ne prezri...
Re: PREDSTAVIMO SE.
AŁIEN napisal/-a:.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE...
Lahko (očitno si, glede na tvoj naslov državnega prvaka) da si dober v offroadu, ampak tudi ti si rabil 6 dni manj kot 10 mesecev, da si dobil toliko jajc
velika noč, to bo to
da si širnemu forumskemu občestvu pojasnil kdo in od kod si.
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
miran napisal/-a:AŁIEN napisal/-a:.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE...
Lahko (očitno si, glede na tvoj naslov državnega prvaka) da si dober v offroadu, ampak tudi ti si rabil 6 dni manj kot 10 mesecev, da si dobil toliko jajcvelika noč, to bo to
da si širnemu forumskemu občestvu pojasnil kdo in od kod si.P Miran
Miran motiš se. Nikoli nisem skrival gdo sem že od začetka.
Tole pa ni namenjeno vam starostam slovenskega offroada. Za vas se itak ve gdo ste. Namenjeno je pač takim, ki pridejo na forum in potem popljuvajo vse živo. Pa naj se najprej predstavijo če majo jajca. Najlažje se je skrivat in se iz nekoga norca delat. Zadnje čase je vse več takih.
Še jaz sem se naučil pravil obnašanja čeprav mi manjka precej dilc v glavi. Žalil pa nisem nikogar na forumu, razen tiste zgodbe, ki je bila v bistvu šala, ko smo se spravili na nebiveduja.
Lp
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
AŁIEN napisal/-a:.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE....CULE 041 690 166...
Bravo Cule, lepo. Boris 041 790 360, ampak ti me še vedno ne poznaš tako kot jaz ne tebe.
Mogoče bi bilo fajn organizirat eno srečanje forumašev, satrih in mladih, novincev in dolgoletnih članov pa da se kakšno reče, popije, poje lahko tudi zravsa če hočete. Mislim da bi bilo lahko takšno srečanje pozitivno v večih zadevah.....dober primer je lahko KLRS, res da je to klub pa vseeno... (sami presodite)
p.s
Mogoče se pa o vsem tem motim.
tim napisal/-a:
Bravo Cule, lepo. Boris 041 790 360, ampak ti me še vedno ne poznaš tako kot jaz ne tebe.
Mogoče bi bilo fajn organizirat eno srečanje forumašev, satrih in mladih, novincev in dolgoletnih članov pa da se kakšno reče, popije, poje lahko tudi zravsa če hočete. Mislim da bi bilo lahko takšno srečanje pozitivno v večih zadevah.....dober primer je lahko KLRS, res da je to klub pa vseeno... (sami presodite)
p.s
Končno pameten predlog.
AŁIEN napisal/-a: Miran motiš se. Nikoli nisem skrival gdo sem že od začetka.
Tole pa ni namenjeno vam starostam slovenskega offroada. Za vas se itak ve gdo ste. Namenjeno je pač takim, ki pridejo na forum in potem popljuvajo vse živo. Pa naj se najprej predstavijo če majo jajca. Najlažje se je skrivat in se iz nekoga norca delat. Zadnje čase je vse več takih.
Še jaz sem se naučil pravil obnašanja čeprav mi manjka precej dilc v glavi. Žalil pa nisem nikogar na forumu, razen tiste zgodbe, ki je bila v bistvu šala, ko smo se spravili na nebiveduja.
Lp
Miran
Tim, se mi zdi dobra ideja. Sem za, razen za ravs. Lahko pa se zravsamo na kakšen športen način, glede na moja leta najraje šah ali kaj podobnega, da mi ni treba preveč letat okol. Če se kaj zmenimo dam sam za odojka. Mogoče še zveza prispeva za striptis...
Miran...
Še vprašanje upravniku; ali je mogoče uvesti na forum kakšno kazen, ki bi jo člani foruma lahko podelili drugemu članu. Nekakšen rdeč karton ali pa nevem mogoče črno piko. Ko bi jih negdo nabral določeno število bi sledila kazen. S tem bi se izognili ostrim odzivom, pa še tebi olajšali delo, ker potem ne bi nihče mogel reči da imaš dvojna merila.
Pa brez zamere, se mi je spet mal trgalo zadnje dni...
LP
Miran...
Še vprašanje upravniku; ali je mogoče uvesti na forum kakšno kazen, ki bi jo člani foruma lahko podelili drugemu članu. Nekakšen rdeč karton ali pa nevem mogoče črno piko. Ko bi jih negdo nabral določeno število bi sledila kazen. S tem bi se izognili ostrim odzivom, pa še tebi olajšali delo, ker potem ne bi nihče mogel reči da imaš dvojna merila.
Pa brez zamere, se mi je spet mal trgalo zadnje dni...
LP
Na avtomobilizem.com smo omogočili za uporabnike modri karton, na katerega kliknejo v nesprejemljivem postu in se nam v temo za administratorje in moderatroje izpiše link do te teme, da jo lahko ali zaklenemo, ali pa pač samo pobrišemo neprimerne poste.
Mislim pa, da se na tem forumu tudi to da vklopit.
Mislim pa, da se na tem forumu tudi to da vklopit.
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
tim napisal/-a:AŁIEN napisal/-a:.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE....CULE 041 690 166...
p.s
Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah, zato pa tudi je rubrika srečanja, da vemo kdaj se moramo srečat.

....Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah....
Ja, ja..
sedaj me pa
ne pusti več.
Kajvsenaredičlovekzatistih14dnisvobodevpeskupress
L
PS: pa žal tudi z dirkami bolj slabo kaže zadnje čase
PPS: pa tudi na naše SREČANJE "Šavrini 4x4" vas ni kaj veliko prišlo. Le izkažite se letos - dejanja in ne le besede!!
marolt 4x4 napisal/-a:Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah, zato pa tudi je rubrika srečanja, da vemo kdaj se moramo srečat.
Se strinjam, ampak to je srečanje tekmovalcev, koliko je takrat časa za eno kvaliteno debato je pa vprašanje, sploh pa za nova poznanstva...
tim napisal/-a:marolt 4x4 napisal/-a:Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah, zato pa tudi je rubrika srečanja, da vemo kdaj se moramo srečat.
Se strinjam, ampak to je srečanje tekmovalcev, koliko je takrat časa za eno kvaliteno debato je pa vprašanje, sploh pa za nova poznanstva......
ŠAVRINI 4x4 !!!
Miran
http://www.nivaoffroadteam.com/forum/vi ... sc&start=0
tim napisal/-a:marolt 4x4 napisal/-a:Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah, zato pa tudi je rubrika srečanja, da vemo kdaj se moramo srečat.
Se strinjam, ampak to je srečanje tekmovalcev, koliko je takrat časa za eno kvaliteno debato je pa vprašanje, sploh pa za nova poznanstva......
Edino tako srečanje so Šavrini, ki poleg tega da niso tekmovalno naravnani ponujajo možnost zabave za vse udeležence in njihove družine. Takih srečanj se manjka. Lani je bilo res lepo. Tekem za DP se udeležuje manjši del članov foruma.
Lp
slayer napisal/-a:Ehh neke sankcije podeljevat nima smisla. Bo samo še več nezadovoljstva in podjebavanja.
p.s.: preklicujem zgoraj napisano, dejte uvest kej takega, ker pravkar sm vidu da en kup osebkov samo še podjebava tukej gor
Nisem mislil tako. Ne gre za neke sankcije. Gre zato da se nehajo take stvari kot se je danes spet zgodila. Torej, če te negdo žali ali se neprimerno obnaša mu namesto da mu napišeš kaj si misliš o njegovi mami, pač podeliš rdeč karton, ki bi bil viden pod avatarjem. Ko bi si jih negdo nabral recimo 3
bi pa upravnik pač konfliktno osebo zbenal al kaj jaz vem. Drugače ne vem gdaj se bo to nehalo. Ne mormo se tako mimogrede obmetavat z debili, kot je eden napisal danes Miranu. To se mi ne zdi ok.
Lp
predstavimo se...
Nisem ravno dolgoletni član foruma, ampak mislim, da malo discipline in kulture ne bi škodilo!!
Kar pa se tiče srečanja sem ZA. Če prinese Alien kar je obljubil, prinesem jaz 15l črnega.
LP Martin
ps:Mogoče neumno vprašanje. Zakaj pa se vsaj v profilu ne bi vsak predstavil z pravim imenom in priimkom? Se mogoče kdo sramuje svojega imena ali misli, da lahko pod psevdonimom piše kar hoče?
Kar pa se tiče srečanja sem ZA. Če prinese Alien kar je obljubil, prinesem jaz 15l črnega.
LP Martin
ps:Mogoče neumno vprašanje. Zakaj pa se vsaj v profilu ne bi vsak predstavil z pravim imenom in priimkom? Se mogoče kdo sramuje svojega imena ali misli, da lahko pod psevdonimom piše kar hoče?
off road forever
http://4x4ajdovscina.com
http://4x4ajdovscina.com
MARTIN you are my man! To je beseda.
Sej sem drgač jebiveter po horoskopu, sam vedno držim besedo.
Če pa pridejo fantje iz White Tigra kakšno zašpilat (men so ful dobri), pa z veseljem primaknem še kak karton pira. Najbolj bi se blo na Šavrinih zment, da se lohk še zapelemo mal...mislim da bo Miranu prav..
Lp
Sej sem drgač jebiveter po horoskopu, sam vedno držim besedo.
Če pa pridejo fantje iz White Tigra kakšno zašpilat (men so ful dobri), pa z veseljem primaknem še kak karton pira. Najbolj bi se blo na Šavrinih zment, da se lohk še zapelemo mal...mislim da bo Miranu prav..
Lp
Naj nebi bila tema "predstavimo se" namenjena predstavi sebe in svojega avta?
Tako je vsaj na drugih forumih. Ali se res kdo sramuje česa (imena,avta...)? Dajte se predstavit, da bomo vedeli še kaj veš o nas kot pa samo vzdevek.
Bom pa jaz začel:
Sem Matej Mager, star skoraj 26 let iz Raven na koroškem. Vozim pa že tri leta BMW serije 3 in po novem od 21.03.08 tudi Suzuki Vitaro 2.0 V6 24V l95.

Tako je vsaj na drugih forumih. Ali se res kdo sramuje česa (imena,avta...)? Dajte se predstavit, da bomo vedeli še kaj veš o nas kot pa samo vzdevek.
Bom pa jaz začel:
Sem Matej Mager, star skoraj 26 let iz Raven na koroškem. Vozim pa že tri leta BMW serije 3 in po novem od 21.03.08 tudi Suzuki Vitaro 2.0 V6 24V l95.

BAD BOYS DRIVE BAD TOYS
BMW e36& Suzuki V6 24v
BMW e36& Suzuki V6 24v
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost