PREDSTAVIMO SE.

Teme, ki niso v povezavi z offroadom
Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

PREDSTAVIMO SE.

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Ne Mar 23, 2008 10:56 pm

VIDIM DA JE NA TEM FORUMU VEDNO VEČ TAKIH, KI STRELAJO V PRAZNO.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE....

CULE 041 690 166 ZA VSE KI RABIJO KAR KOLI NA GORENJSKEM, TISTIM ,KI ME MISLIJO JEBAT, PA KOJ POVEM DA NAJ SE JEBEJO...PA NE MI ZAMERT K SE DEREM...SAM DOST JE...OK...

LP

Pa bi ponižno prosil Rafterja če da to temo pod ne prezri...

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » Po Mar 24, 2008 2:05 am

Za tiste ki me ne poznajo še naprej ostajam anonimen. :twisted: :kadi_in_zgleda_kul:

Uporabniški avatar
miran
Kraj: GOCAN
Kontakt:

Re: PREDSTAVIMO SE.

OdgovorNapisal/-a miran » Po Mar 24, 2008 11:45 am

AŁIEN napisal/-a:.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE...

Lahko (očitno si, glede na tvoj naslov državnega prvaka) da si dober v offroadu, ampak tudi ti si rabil 6 dni manj kot 10 mesecev, da si dobil toliko jajc
:ah_seveda: velika noč, to bo to
da si širnemu forumskemu občestvu pojasnil kdo in od kod si.

:twisted: P Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel

Uporabniški avatar
zuki
Kraj: nova gorica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a zuki » Po Mar 24, 2008 2:32 pm

Jst sm pa ena mona k je padu z balkona in sm vidu kitajca in sm se primu za jajca :krohota_se:
lp zuki
Slika

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Po Mar 24, 2008 3:33 pm

miran napisal/-a:
AŁIEN napisal/-a:.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE...

Lahko (očitno si, glede na tvoj naslov državnega prvaka) da si dober v offroadu, ampak tudi ti si rabil 6 dni manj kot 10 mesecev, da si dobil toliko jajc
:ah_seveda: velika noč, to bo to
da si širnemu forumskemu občestvu pojasnil kdo in od kod si.

:twisted: P Miran

Miran motiš se. Nikoli nisem skrival gdo sem že od začetka.
Tole pa ni namenjeno vam starostam slovenskega offroada. Za vas se itak ve gdo ste. Namenjeno je pač takim, ki pridejo na forum in potem popljuvajo vse živo. Pa naj se najprej predstavijo če majo jajca. Najlažje se je skrivat in se iz nekoga norca delat. Zadnje čase je vse več takih.
Še jaz sem se naučil pravil obnašanja čeprav mi manjka precej dilc v glavi. Žalil pa nisem nikogar na forumu, razen tiste zgodbe, ki je bila v bistvu šala, ko smo se spravili na nebiveduja.

Lp

Uporabniški avatar
marolt 4x4
Kraj: Mozirje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a marolt 4x4 » Po Mar 24, 2008 6:32 pm

slika pove več kot besede, če je še slučajno kdo ki nas ne pozna ponosno predtavljam Bizzyja, Ludwiga in sebe
Slika
Slika

Uporabniški avatar
tim
Kraj: vir
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a tim » Po Mar 24, 2008 9:05 pm

AŁIEN napisal/-a:.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE....CULE 041 690 166...

Bravo Cule, lepo. Boris 041 790 360, ampak ti me še vedno ne poznaš tako kot jaz ne tebe.
Mogoče bi bilo fajn organizirat eno srečanje forumašev, satrih in mladih, novincev in dolgoletnih članov pa da se kakšno reče, popije, poje lahko tudi zravsa če hočete. Mislim da bi bilo lahko takšno srečanje pozitivno v večih zadevah.....dober primer je lahko KLRS, res da je to klub pa vseeno... (sami presodite)

p.s
Mogoče se pa o vsem tem motim.

Uporabniški avatar
Dimen

OdgovorNapisal/-a Dimen » Po Mar 24, 2008 9:14 pm

tim napisal/-a:
Bravo Cule, lepo. Boris 041 790 360, ampak ti me še vedno ne poznaš tako kot jaz ne tebe.
Mogoče bi bilo fajn organizirat eno srečanje forumašev, satrih in mladih, novincev in dolgoletnih članov pa da se kakšno reče, popije, poje lahko tudi zravsa če hočete. Mislim da bi bilo lahko takšno srečanje pozitivno v večih zadevah.....dober primer je lahko KLRS, res da je to klub pa vseeno... (sami presodite)

p.s

Končno pameten predlog. :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Po Mar 24, 2008 10:08 pm

AŁIEN napisal/-a: Miran motiš se. Nikoli nisem skrival gdo sem že od začetka.
Tole pa ni namenjeno vam starostam slovenskega offroada. Za vas se itak ve gdo ste. Namenjeno je pač takim, ki pridejo na forum in potem popljuvajo vse živo. Pa naj se najprej predstavijo če majo jajca. Najlažje se je skrivat in se iz nekoga norca delat. Zadnje čase je vse več takih.
Še jaz sem se naučil pravil obnašanja čeprav mi manjka precej dilc v glavi. Žalil pa nisem nikogar na forumu, razen tiste zgodbe, ki je bila v bistvu šala, ko smo se spravili na nebiveduja.

Lp

:stisk_roke:
Miran

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Mar 25, 2008 7:28 am

Tim, se mi zdi dobra ideja. Sem za, razen za ravs. Lahko pa se zravsamo na kakšen športen način, glede na moja leta najraje šah ali kaj podobnega, da mi ni treba preveč letat okol. Če se kaj zmenimo dam sam za odojka. Mogoče še zveza prispeva za striptis... :lol:

Miran... :stisk_roke:

Še vprašanje upravniku; ali je mogoče uvesti na forum kakšno kazen, ki bi jo člani foruma lahko podelili drugemu članu. Nekakšen rdeč karton ali pa nevem mogoče črno piko. Ko bi jih negdo nabral določeno število bi sledila kazen. S tem bi se izognili ostrim odzivom, pa še tebi olajšali delo, ker potem ne bi nihče mogel reči da imaš dvojna merila.

Pa brez zamere, se mi je spet mal trgalo zadnje dni...

LP

Uporabniški avatar
Nebivedu

OdgovorNapisal/-a Nebivedu » To Mar 25, 2008 7:38 am

Na avtomobilizem.com smo omogočili za uporabnike modri karton, na katerega kliknejo v nesprejemljivem postu in se nam v temo za administratorje in moderatroje izpiše link do te teme, da jo lahko ali zaklenemo, ali pa pač samo pobrišemo neprimerne poste.

Mislim pa, da se na tem forumu tudi to da vklopit.

Uporabniški avatar
marolt 4x4
Kraj: Mozirje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a marolt 4x4 » To Mar 25, 2008 8:16 am

tim napisal/-a:
AŁIEN napisal/-a:.. POL PA VSI K MATE JAJCA POVEJTE KDO STE....CULE 041 690 166...

p.s

Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah, zato pa tudi je rubrika srečanja, da vemo kdaj se moramo srečat. :wink:
Slika

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » To Mar 25, 2008 8:57 am

....Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah....

Ja, ja..
sedaj me pa :zena_z_valjarjem: ne pusti več.
Kajvsenaredičlovekzatistih14dnisvobodevpeskupress
L :cry: P Miran

PS: pa žal tudi z dirkami bolj slabo kaže zadnje čase
PPS: pa tudi na naše SREČANJE "Šavrini 4x4" vas ni kaj veliko prišlo. Le izkažite se letos - dejanja in ne le besede!!

Uporabniški avatar
tim
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a tim » To Mar 25, 2008 9:19 am

marolt 4x4 napisal/-a:Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah, zato pa tudi je rubrika srečanja, da vemo kdaj se moramo srečat. :wink:

Se strinjam, ampak to je srečanje tekmovalcev, koliko je takrat časa za eno kvaliteno debato je pa vprašanje, sploh pa za nova poznanstva... :roll:...

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » To Mar 25, 2008 9:29 am

tim napisal/-a:
marolt 4x4 napisal/-a:Večina starih forumašev se nas srečuje na dirkah, zato pa tudi je rubrika srečanja, da vemo kdaj se moramo srečat. :wink:

Se strinjam, ampak to je srečanje tekmovalcev, koliko je takrat časa za eno kvaliteno debato je pa vprašanje, sploh pa za nova poznanstva... :roll:...

ŠAVRINI 4x4 !!!
Miran

http://www.nivaoffroadteam.com/forum/vi ... sc&start=0

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Mar 25, 2008 9:30 am

tim napisal/-a:

Edino tako srečanje so Šavrini, ki poleg tega da niso tekmovalno naravnani ponujajo možnost zabave za vse udeležence in njihove družine. Takih srečanj se manjka. Lani je bilo res lepo. Tekem za DP se udeležuje manjši del članov foruma.

Lp

Uporabniški avatar
tim
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a tim » To Mar 25, 2008 10:42 am

Pridem, a se za datum že ve?

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » To Mar 25, 2008 12:23 pm

Ehh neke sankcije podeljevat nima smisla. Bo samo še več nezadovoljstva in podjebavanja.

p.s.: preklicujem zgoraj napisano, dejte uvest kej takega, ker pravkar sm vidu da en kup osebkov samo še podjebava tukej gor

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Mar 25, 2008 12:44 pm

slayer napisal/-a:Ehh neke sankcije podeljevat nima smisla. Bo samo še več nezadovoljstva in podjebavanja.

p.s.: preklicujem zgoraj napisano, dejte uvest kej takega, ker pravkar sm vidu da en kup osebkov samo še podjebava tukej gor

Nisem mislil tako. Ne gre za neke sankcije. Gre zato da se nehajo take stvari kot se je danes spet zgodila. Torej, če te negdo žali ali se neprimerno obnaša mu namesto da mu napišeš kaj si misliš o njegovi mami, pač podeliš rdeč karton, ki bi bil viden pod avatarjem. Ko bi si jih negdo nabral recimo 3
bi pa upravnik pač konfliktno osebo zbenal al kaj jaz vem. Drugače ne vem gdaj se bo to nehalo. Ne mormo se tako mimogrede obmetavat z debili, kot je eden napisal danes Miranu. To se mi ne zdi ok.

Lp

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » To Mar 25, 2008 1:28 pm

Mislim da nebi blo težko implementirat te zadeve. Je en kup dodatkov za phpbb ki omogočajo to. Sm za.

Uporabniški avatar
Tinček
Kraj: ajdovščina
Kontakt:

predstavimo se...

OdgovorNapisal/-a Tinček » To Mar 25, 2008 2:22 pm

Nisem ravno dolgoletni član foruma, ampak mislim, da malo discipline in kulture ne bi škodilo!!
Kar pa se tiče srečanja sem ZA. Če prinese Alien kar je obljubil, prinesem jaz 15l črnega.
LP Martin

ps:Mogoče neumno vprašanje. Zakaj pa se vsaj v profilu ne bi vsak predstavil z pravim imenom in priimkom? Se mogoče kdo sramuje svojega imena ali misli, da lahko pod psevdonimom piše kar hoče?
off road forever
http://4x4ajdovscina.com

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Mar 25, 2008 3:07 pm

MARTIN you are my man! To je beseda.
Sej sem drgač jebiveter po horoskopu, sam vedno držim besedo.Slika

Če pa pridejo fantje iz White Tigra kakšno zašpilat (men so ful dobri), pa z veseljem primaknem še kak karton pira. Najbolj bi se blo na Šavrinih zment, da se lohk še zapelemo mal...mislim da bo Miranu prav..

Lp

Uporabniški avatar
mike4WD
Kraj: Somewhere in mountains

OdgovorNapisal/-a mike4WD » To Mar 25, 2008 3:23 pm

Ali v tej temi še velja da se predstaviš??
:welcome:
Mislim bolj zaradi tega, ker ste začeli debato, da nebi jaz kar tako "not uletu" :lol:
Ko se mi ne mudi, grem počasi.

Uporabniški avatar
Gašperček 413
Kraj: bled

OdgovorNapisal/-a Gašperček 413 » To Mar 25, 2008 6:32 pm

:welcome: :veselo_za_volanom: :gladi_ga_po_glavi: :amen: :thank_you:
toyota je zakon

Uporabniški avatar
max_d
Kraj: Prestol Koroške

OdgovorNapisal/-a max_d » Pe Mar 28, 2008 9:26 am

Naj nebi bila tema "predstavimo se" namenjena predstavi sebe in svojega avta? :a_se_ti_je_odpeljalo:
Tako je vsaj na drugih forumih. Ali se res kdo sramuje česa (imena,avta...)? Dajte se predstavit, da bomo vedeli še kaj veš o nas kot pa samo vzdevek. :stisk_roke:

Bom pa jaz začel:
Sem Matej Mager, star skoraj 26 let iz Raven na koroškem. Vozim pa že tri leta BMW serije 3 in po novem od 21.03.08 tudi Suzuki Vitaro 2.0 V6 24V l95.
:thank_you:
BAD BOYS DRIVE BAD TOYS
BMW e36& Suzuki V6 24v

Vrni se na “Razno”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost