Že lep čas poka nekje v prednjem delu podvozja ( sploh ne morem ugotovit).
Prvo sem mislil da prihaja nadležen zvok od zadaj.....menjal sem fedre ter ugradil nove puše in nove nihajne roke..... ni pomagalo. Potem sem mislil da poka prednja kugla, mi jo je na začetku mesca G. Janez menjal ampak pokanje ostaja....
Ni nekega vzorca po čem bi blo pokanje....Na terenu tega ni slišat....po luknjah včasih pokne včasih ne, včasih spoka tudi na vsem lepem.....
Slišat pa je kot da bi udarjala kovina ob kovino (sumil sem zadnji dif ampak mislim da zobniki ne bi pokalo občasno ampak bi jih kr mlelo). Pojavi se tudi ob speljevanju.....in pa pri močnem pospeševanju do tretje prestave....četrta in peta več nimata dovolj moči (očitno?) in pa tudi pri naglem odvzemu plina....Poka tudi če se v leru pelješ po rahlih grbinah....če zaviraš ali pospešuješ pokanja ni.....Kaj spredaj pri hudičo bi lahk melo luft?
Na oko in rahlih sunkih z roko v podvozje nima nič lufta......Je možno da so prednje puše v rokah že na koncu?
P.S. Janez, avto se po menjavi panhardovega droga pelje kot po tračnicah ....jupi