zanima me če kdo ve kaj je to
nahaja pa se na sredini srehe v jeep cherokeeju l. 2003
v navodilih za uporabo pa nič ne piše
Aceleratus incredibus napisal/-a:intrusion sensor - to pomeni senzor gibanja v potniški kabini nadzorovan za alarmom. Če imaš psa v avtu pred trgovino, nikar ne uporabljaj tega senzorja - izklopi ga, drugače ti bo alarm tulil
lisko napisal/-a:Če se ne motim je 2.5VM motor , 2.8 pa mercedezov. VM motorji pa lih niso biser pri jeepih.
SiMoN` napisal/-a:lisko napisal/-a:Če se ne motim je 2.5VM motor , 2.8 pa mercedezov. VM motorji pa lih niso biser pri jeepih.
Če se Wiki ne moti, potem so tudi 2.8 italijanski VM motorji. Sem zasledil, da ste imeli veliko problemov s tem motorjem. Samo ta avto še nima "veliko" prevoženih, tako da kakšni veliki problemi se nebi smeli hitro pojavit.
SiMoN` napisal/-a:lisko napisal/-a:Če se ne motim je 2.5VM motor , 2.8 pa mercedezov. VM motorji pa lih niso biser pri jeepih.
Če se Wiki ne moti, potem so tudi 2.8 italijanski VM motorji. Sem zasledil, da ste imeli veliko problemov s tem motorjem. Samo ta avto še nima "veliko" prevoženih, tako da kakšni veliki problemi se nebi smeli hitro pojavit.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov