Spodnjeposavski offroad
Sine napisal/-a:spet sem zafukal ne
ma, niti ne, samo ko predastavljaš samega sebe, imaš tisto temo, katero sem ti namignil, ko se pa imamo vsi skupaj fajn, sej smo kot neka klapa, smo pa menda vsi tudi nekako enakovredni, a-ne?
itaq se človek uči na napakah, in se uči, dokler je živ

And on the 8th day God created Land Rover
Berti napisal/-a:po fronti se lahko usedemo pa potem zrevenpogovarjamo koliko jih je vsak
. Peči kurac sem lahko jaz, imam na plin
prostora je pa tudi na dvorišču dovolj... in sence
potem bi morali prej štartat in prej pridit nazaj, ker do zdaj smo zmeraj lovili mrak.........
a da bi pri tebi naredili?, ne bodo tvoji proti?
sej ni treba velik, glih tolk nardimo da je malce za pod levi zob
ok, jutri k meni na raport, pa se dogovorima
Berti napisal/-a:če bi bil ata doma bi nam on speko, tak pa gre na morje.(eni še uživajo) neki čvapov pa neki pivski klobas bo zadostovalo.
sej ata je faca, za ostale me skrbi......no, hajd
čevapi pa klobase potem naj bodo , pa malo žbüla in krüha, in to je to
@nikolaj, če črideš, boš po manevrih tolk zmatran, da ti ne bo velik pasalo jest

compadre napisal/-a:Berti napisal/-a:če bi bil ata doma bi nam on speko, tak pa gre na morje.(eni še uživajo) neki čvapov pa neki pivski klobas bo zadostovalo.
sej ata je faca, za ostale me skrbi......no, hajd![]()
čevapi pa klobase potem naj bodo , pa malo žbüla in krüha, in to je to![]()
@nikolaj, če črideš, boš po manevrih tolk zmatran, da ti ne bo velik pasalo jest, boš pa bolj žejen
Čuj mama pa itak celo dubravo pozna bolj kot jaz, ker je zagrižena gobarka. Ni panike nebo problemov itak se bom k ribniku postavili pa tam blablabla
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov

, da ne hodimo po gostilnah... Sam pa spet eni nimajo za 

. Peči kurac sem lahko jaz, imam na plin