ma kaki neki totalka.....
sej ne moreš obogatet na takšen način, tudi nimam namena...
je pa to tako, da če človek plačuje leta in leta zavarovanja za avto, ki so namenjena prav za takšne in podobne situacije, pričakujem, da se to izkoristi,
in ne, da bi zdaj zavarovalnice iskale dlake v jajcih in hvatale krivine, ne bom pustil.....
dali so mi na izbiro, da avto popravim sam in mi plačajo nastalo škodo, ali naj avto peljem pooblaščencu;...
jasno, da bom avto popravil sam, materjal, kolk bo koštal, pač bo, delo so pa moje roke in prav tu profitiram......pooblaščenci pa.........sej vemo, kako si zlat nos zaslužijo
g. Krulc je bil lepo prijazen (ne tako kot oni nesposobneži na TPV-ju, ki že za info hočejo denar...), da mi je povedal cene in mi bo še poslal predračun,
katerega bom rabil za točno ocenitev škode (za info, samo blatnik je 291€+DDV), katero mi bo zavarovalnica izplačala......
po moji oceni je to nekje okoli jurja z delom, in to se mi ne zdi prav veliko, glede na to, da že skoraj dvajset let plačujem razna zavarovanja za avtomobile, in se mo do zdaj ni zgodilo nič......
pravtako tisti 80let stari stričko sigurno nima avta prvič zavarovanega, in mo ji še povedal, da mu je to prvi karambol....
na zavarovalnici pa ni v estaminatorju tega modela avta, ocenjuje pa se po cenah na avtonetu, in tam vemo kakšne cene so, tako, da od totalke smo zelo daleč......